Мария Силвестър и Александър Кадиев са водещи на четвъртия сезон на „България търси талант”

На 12 февруари започват снимките на същинските кастинги в четвъртия сезон на...

На 12 февруари започват снимките на същинските кастинги в четвъртия сезон на „България търси талант”, което ще предложи много забавление и позитивни емоции в праймтайма на bTV и тази пролет. Водещи на новия сезон на най-успешното шоу в последните 5 години у нас ще бъдат две от най-забавните, уникални и екстравагантни лица в родния ефир – Мария Силвестър и Александър Кадиев.

Мария Силвестър е позната на феновете на „България търси талант” от предишния сезон на шоуто, когато в качеството си на единствен водещ споделяше радостите и сълзите на участниците, влизаше в различни роли и бе част от изпълненията на някои от талантите. Освен с театралните си и кино постижения, Александър Кадиев е известен на зрителите и като един от водещите на най-гледания развлекателен сутрешен блок „Преди обед” по bTV. В продължение на три месеца, освен с театъра, Сашо ще има не леката задача да съвместява и работата по два телевизионни проекта и да „се разкъсва” между две уникални дами – Десислава Стоянова в „Преди обед” и Мария Силвестър в „България търси талант”.

Коментари: 2

B
budimir metalnikov (2015/02/11 / 02:07)
мария сребрестър много се е разхунавила..радваме е за нея,,не, наистина, много добре с отраени добрите и страни, които преобладават в нейната вънност, на снимката горе.. апропо, останахме само ние с Rwalist са коментираме...
R
Realist (2015/02/09 / 14:17)
Тоя ако не го набута майка му някъде, не може...

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.