Следва

Слави Трифонов заживява на село

Мария Силвестър и Александър Кадиев са водещи на четвъртия сезон на „България търси талант”

На 12 февруари започват снимките на същинските кастинги в четвъртия сезон на...

People of art преди 9 години

На 12 февруари започват снимките на същинските кастинги в четвъртия сезон на „България търси талант”, което ще предложи много забавление и позитивни емоции в праймтайма на bTV и тази пролет. Водещи на новия сезон на най-успешното шоу в последните 5 години у нас ще бъдат две от най-забавните, уникални и екстравагантни лица в родния ефир – Мария Силвестър и Александър Кадиев.

Мария Силвестър е позната на феновете на „България търси талант” от предишния сезон на шоуто, когато в качеството си на единствен водещ споделяше радостите и сълзите на участниците, влизаше в различни роли и бе част от изпълненията на някои от талантите. Освен с театралните си и кино постижения, Александър Кадиев е известен на зрителите и като един от водещите на най-гледания развлекателен сутрешен блок „Преди обед” по bTV. В продължение на три месеца, освен с театъра, Сашо ще има не леката задача да съвместява и работата по два телевизионни проекта и да „се разкъсва” между две уникални дами – Десислава Стоянова в „Преди обед” и Мария Силвестър в „България търси талант”.

„Предишният сезон беше много емоционален за мен. Както казах и тогава, аз съм много „емоционално подкупна”. Срещнах се с много и различни хора, съпреживявах с тях всеки един момент и излизах на сцената заедно с тях. Страхотно е, че отново ще изпитам тази емоция, а най-хубавото е, че в този сезон ще имам и партньор до себе си, с когото ще я споделям. Мисля, че със Сашо говорим на един език и за ужас на сценаристите твърде вероятно е да окупираме сцената със нашето присъствие” – споделя Мария Силвестър.

„Гледал съм "България търси талант" с голямо любопитство. Винаги съм се възхищавал на хората с талант. И нещо повече, вдъхновява ме грижата, честността и отдадеността на тези хора. Техният стремеж да усъвършенстват живота си и този на другите. Именно затова, се чувствам голям късметлия, че ще имам възможност да бъда част от тази магия, от това вълнуващо рилити.



Досега съм си партнирал с моята "вечна" колега Десислава Стоянова. Все в сутрешните часове. А сега ще бъда с артистичната, изобретателна и остроумна Мария Силвестър. Нямам търпение. И понеже съм нощна птица, вечерният прайм тайм на телевизията е най-подходящият час за нашите изяви. Очакват ни големи емоции и незабравими мигове с журито и участниците в шоуто! Очаквайте :)” – коментира Сашо Кадиев.

Първата среща на кандидат талантите с водещите ще бъде на 12 февруари в зала 2 на НДК, когато започват снимките на същинските кастинги за четвъртия сезон на „България търси талант”.
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра