Следва

Narciso Rodriguez – Essence. Парфюмът.

Keranove Mineralogy - Неприкосновената защита

Дори да влагаш три сезона време в здрава коса, студените дни могат да погубят всичките ти усилия. Коварен вятър, „замръзващи...

Hair преди 15 години

Дори да влагаш три сезона време в здрава коса, студените дни могат да погубят всичките ти усилия. Коварен вятър, „замръзващи” температури и липса на добра грижа са фактори, които съсипват косата. А когато добавиш 2 пъти седмично спининг и веднъж плуване, задължаващи специални шапки, тогава единствено можеш да избираш:

Приготвяш с много усилия и необходимо време любимата рецепта на баба с яйца, мед, зехтин и малко алкохол или подхранващ също така добре косата си с продуктите от серията Keranove Mineralogy.

Маските и шампоаните за коса от Keranove Mineralogy са лесни за употреба и за съвсем кратко време могат да повлияят видимо на косата ти. Само пет минути са нужни на маската, за да подейства на косата. Минералните соли създават фин предпазен слой и предпазват от всичко, което се опита да съсипе прелестната и здрава коса.
Подходящи за всеки тип - дълга, къса, мазна, суха, нормална или боядисана, продуктите с минерали от Keranove подхранват косата еднакво добре.




NUTRITION
Dry hair

Със своите подхранващи и възстановяващи качества, калцият е един от основните минерални елементи, който подсилва кожата и костите. Затова, той е толкова важен и за твоята коса, която има нужда от ежедневни грижи. Серията Nutrition на Keranove Mineralogy хидратира и подхранва косата ти, благодарение на калцият в специалните формули.

От много години насам китайската медицина си служи с перлен прах. Днес, Keranove Mineralogy също залагат на бисерите, който възтановяват косата ти благодарение на содата, калция и протеините, които се съдържат в тях.


 

VITALITY
Normal hair

Днес, магнезия играе основна роля във възстановяващите продукти за нормална коса като той регенерира клетките в косъма и корените и подхранва кожата на главата.

В серията VITALITY на Keranove Mineralogy, йодът е основен елемент като в тази серия продукти е в ниски количества, което прави серията подходяща за ежедневна употреба.

Йодът спомага за циркулацията на витамини в корена на косъма като подхранва, възтановява и предпазва от изсушаване, начупване и накъсване.

В тази серия, перлата отново има основна роля като тя подхранва, зарежда косата ти, прави я мека, нежна, жизнена и лъскава.

More Hair