Следва

Питър Дундас напуска Emilio Pucci

Men's exhibit: Марко Дзанини ще оглави Pucci, според слуховете

От известно време се носят слухове, че креативният директор на Pucci - Питър Дъндас ще напуска поста си, а последната му представена колекция, ще бъде тази през седмицата на модата в Милано на 28 февруари...

All fashion преди 9 години

От известно време се носят слухове, че креативният директор на Pucci - Питър Дъндас ще напусне поста си, а последната му представена колекция ще бъде тази през седмицата на модата в Милано на 28 февруари. Макар и от Pucci да не са потвърдили, или отрекли слуховете, за наследник на Дъндас се спряга Марко Дзанини. Италианецът напусна Schiaparelli през ноември, където бе назначен за креативен директор през септември 2013-а. Преди това италианецът аботи за Dolce & Gabbana, Rochas, Versace и Halston.

Това, което прави Дзанини особено подходящ за поста, е чувствеността в дизайните му, както и умелата заигравка с цветовата палитра и принтовете, които, както знаем, са и отличителните белези на Emilio Pucci. Друг факт, който според източници му дава предимство, е липсата на негова собствена линия. По този начин от Pucci ще бъдат максимално уверени в пълното отдаване на италианеца на модната къща. За евентуален съперник на Дзанини се спряга и креативният директор на MSGM Масимо Джорджети.

 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.