Следва

Анджелина Джоли и Брад Пит осиновиха седмо дете

Втора сватба за Джони Деп, този път на Бахамите

Джони Деп и Амбър Хърд оказа се, са направили поредица от сватбени церемонии, дето...

People of art преди 9 години

Джони Деп и Амбър Хърд оказа се, са направили поредица от сватбени церемонии, дето се казва "да има", включително и тържествена с доста гости на личния остров на актьора на Бахамите, именуван Литл Холс Понд Кей.

Както съобщава списание People, на празника са присъствали около 200 души. На острова са били разположени дървени маси и белоснежен навес, а за удобството на гостите на пясъка са лежали меки дюшеци. И това ако не е райска сватба?

Припомняме, че според People, Джони Деп и Амбър Хърд тайно са сключили брак миналия вторник, а церемонията се е провела в замъка на звездите в Лос Анджелис. Самото празненство обаче е минало именно в събота вечер.

51-годишният Деп и 28-годишната Хърд се запознаха през 2010 година на снимките на филма "Дневникът на едно пиянде", и веднага стартираха роман.



През юни 2012 година представител на актьора направи изявление, в което съобщи, че Джони Деп и неговата дългогодишна партньорка Ванеса Паради, която му роди две деца, се разделят след 14-годишен съвместен живот.

Малко по-късно, през януари 2014 година Деп направи на новата си възлюбена предложение, за което всички разбраха, щом на пръста на Амбър грейна гигантски диамант.



Актьорът подплати готовността си и с директно изявление пред медиите, запитан защо не е сключил брак с Ванеса, майката на сина и дъщеря му: 'Мисля, че възрастта, опитът и мъдростта ни дават възможност да преминем през етапи, през които не сме дръзвали преди'.




 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра