Следва

„Къщата на гнева” с премиера на 14 февруари

Юлияна Дончева обмисля трета бременност

Юлияна Дончева обмисля трета бременност

People of art преди 9 години

Водещата е щастлива, че стана майка на 49 години. Тя се чувства подмладена и пълна с енергия.
Юлияна Дончева (49) е омъжена за ММА боеца Станислав Недков - Стъки. Двамата наскоро се сдобиха с бебе чрез ин витро. Юлияна има и голям син от първия си брак.

В нейно интервю за новия брой на списание "EVA" бе повдигната темата за евентуална нова бременност. Юлияна има няколко замразени ембриона, чиято съдба още не е решена.

"...Това наистина ме тормози. Не съм склонна да ги даря, това са нашите със Станислав гени. Той настоява да опитам още веднъж'', сподели Юлияна пред списанието.

Тя изпитва големи резерви към сурогатното майчинство: "... Лично за себе си не бих приела. Говорила съм с проф. Кременски и за това, че в плода попада и голяма част от генетичната информация на сурогатната майка. Така че за мен въпросът за нова бременност остава. Но нека си мина през възстановителния период. Като преценим после какъв е физическият ми статус, ще вземем решение с мъжа ми".

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра