Следва

Пълният списък с имената, които получават 20 лева отстъпка в магазините на Bra Clinic

Love to quote: 7 зареждащи цитата за по-богата седмица

В месеца и в седмицата на любовта, сме повече от ентусиазирани, окрилени и развълнувани...

Celebrities преди 9 години

В месеца и в седмицата на любовта, сме повече от ентусиазирани, окрилени и развълнувани. Защото обичаме да обичаме и обичаме да ни обичат. Какво по-важно има от това?

Ето защо днес се вдъхновяваме от думите за любовта - такава, каквато е. Голяма, силна, вечна... и правеща ни по-добри и по-красиви.

Робърт Фулгъм

"Всички ние сме малко странни. И животът е малко странен. А когато намерим друг човек, чиято странност е съвместима с нашата, се събираме с този човек и попадаме в една странна реалност, която харесва и на двама ни – това наричаме любов - истинска любов.”

Ошо

"Любовта не е взаимоотношение. Любовта е състояние на живот; тя няма нищо общо с когото и да било другиго. Влюбеният не е в любовта, той е любов."

Хорхе Букай

"Да си влюбен, означава не да обичаш сходствата, а да се влюбиш в различията."

Зелда Фицджералд

"Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея."

Джордж Оруел

"Обичаш ли някого, ти просто го обичаш и нямаш ли какво друго да му дадеш, пак му даваш обич.”

Неизвестен

"Мъдреците казват, че „три източника имат влеченията на човека: душата, разума и тялото. Влечението на душата поражда приятелството. Влечението на ума поражда уважението. Влечението на тялото поражда желанието. Съединяването на трите влечения ражда любовта.”

 

Елиф Шафак

"Любовта няма етикети, няма определения. Тя просто е това, което е. Любовта е жива вода, а влюбеният е душа от огън! Светът се върти по друг начин, когато огънят обикне водата!"

More Celebrities