Следва

Б като Библия, Б като Блог

Men’s exhibit: Кание Уест x Аdidas Yeezy 750 Boost

Лудостта продължава да ескалира сред феновете на Кание, колко повече се доближаваме до...

All fashion преди 9 години

Лудостта продължава да ескалира сред феновете на Кание, колкото повече се доближаваме до излизането на дългоочакваните нови Yeezy 750 Boost маратонки, които звездата създава в сътрудничество с Adidas. Вече успяхме да видим и първия чифт на краката на самия Kание по време на изпълнението му на тазгодишните награди Грами.

Очакваше се маратонките да бъдат официално представени по време на Седмицата на модата в Ню Йорк заедно с колекцията, която рапъра прави за марката, но в последствие стана ясно, че обувките Yeezy ще излязат на пазара по време на уикенда на NBA All-Star. Dизайнът на лимитираната серия кецове, комбинира красиви, но същевременно семпли, материали. YEEZY BOOST преминават извън тенденциите при обувките и диктуват новите модни правила при кецовете. Обувките включват и технологията за омекотяване BOOST, което ги прави не само последния писък на модата, но и изключително удобни за носене.



Резервации на маратонките може да бъде правена в избрани магазини от мрежата на adidas, Foot Locker и Champs Sports, като всичко ще се случва чрез мобилното приложение adidas Confirmed​, първото по рода си приложение което ще промени пазара за кецове като улесни процедурата по запазване на модели и постави потребителите на първо място. Ограничени бройки от YEEZY BOOST ще бъдат достъпни и в избрани магазини в Ню Йорк.


 

More from View Sofia

Не е нужно да си луд, но помага да си стилен: Кание и Бианка Ченсори в Маями

Celebrities преди 3 месеца

В Маями се провежда панаирът за съвременно изкуство Art Basel, който посетиха Шон Пен с новата си приятелка Натали Кели, милиардерът Джеф Безос с годеницата Лорън Санчес, и, разбира се, Кание Уест и Бианка Ченсори. Последните двама мигновено залепиха за себе си всички околни погледи, както отбеляза и Daily Mail.

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 8 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.