Следва

10 причини да не изхвърлиш телевизора и тази седмица

Майли Сайръс открива филмовия фестивал на порното в Ню Йорк

На малката Майли не са и останали много задръжки, затoва едва ли можем да я съдим за решението, което взима заедно с екипа си...

People of art преди 9 години

На малката Майли не са и останали много задръжки, затoва едва ли можем да я съдим за решението, което взима заедно с екипа си, а именно да разреши влизането на нейното кратко видео „Tongue Tied“, което има много еротичен, дори леко вулгарен характер, в селекцията на Филмовия фестивал на порното в Ню Йорк, който започва в края на месеца.



Късометражката вече е позната на част от най-верните почитатели на Сайръс, тъй като това бе интрото, след което тя се появяваше на сцената по време на своето турне Bangerz. Черно-бялото видео е режисирано от Куентин Джоунс, а в него бившата Дисни звезда не носи нищо повече от латексово бельо и мрежест чорапогащник. В някои моменти виждаме дори голото й мигащото дупе, а на повечето от местата не пропускаме да си припомним колко точно е дълъг езика на Майли.

По повод певицата и мястото на филма й сред тези на фестивала, неговият основател казва: „Тя започва да става повече от един съвременен артист“.

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра