Следва

We love: Каролин Исса за Nordstrom, очаквано добра колаборация

Б като Библия, Б като Блог

Произведенията се раждат някъде между любовта към рисуването и тръпката от създаването на различно и живо изображение върху хартията...

All fashion преди 9 години

Артистично енергични

Произведенията на Carne Griffiths се раждат някъде между любовта към рисуването и тръпката от създаването на различно и живо изображение върху хартията. Артистът работи предимно с калиграфско мастило, графит и течности, не особено характерни като например чай, бренди, водка и уиски, с чиято помощ създава уникалните си портрети. Неговите илюстрации са енергични и едновременно с това контролирани, всичко е хаотично, но и някак на точното място. Неговите портрети носят атмосфера и са изпълнени с емоции, сила и самоувереност. Carne обикновено съчетава красивите лица с природни елементи (листа, пера, клонки и т.н.), чрез които показва връзката на човека с природата.









collater.al

Ще бъдеш в бяло









Градът ни е притихнал покрит в сняг, но някак чисто бялото усещане е вдъхновяващо и намираме отговор на това вдъхновение в този аутфит, който ни пренася сред парижките улици. Взимаме пример от неговата простота и установяваме, че не ни е нужно много за перфектната визия, само поло, красив разкроен панталон и правилните аксесоари, в този случай игриво подбрани в топлата гама на кафяво и златно, за да контрастират, но меко и приглушено. Всичко страхотно се завършва и от свободно падащата грива, отново в топли златисти отенъци.

kayture.com

In the nude









Малкото е повече, това важи с особена сила, когато става дума за грима този сезон. Заложи на естествената визия, като вземеш пример от фотосите. Не ти трябва нищо повече от малко бронзър и много неутрален блясък на клепачите. Това е абсолютно достатъчно, плюс евентуално последен щрих от любимото ти матово червило отново в телесната гама. Ще изглеждаш страхотно без усилие, а студеният бриз естествено ще придаде на бузките ти този естествен розов отенък.

natalieoffduty.com

Гости от цял свят















Попадаме на тези снимки на прекрасния дом на датската дизайнерка Naja Munthe, който ни пленява с изчистените линии, приглушените цветове и красивите дървени подове. От този красив дом струи светлина, а особено ни подкупват еклектичните детайли, които сякаш са събрани от целия свят, само за да намерят своето наистина перфектно място в този интериор, очевидно изграден с много любов и внимание към всяка подробност, за да се превърне в дом.

fashionsquad.com

Текстилни творения











Влез в света на Mister Finch и се приготви да бъдеш очарован от неговите текстилни творения. Използвайки рециклирани материали, като кадифени завеси от стари хотелски стаи или ретро сватбени рокли, художникът ги претворява в гъби, насекоми и птици. Очарован от техния жизнен цикъл и поведение, той отдава почит на тези същества, като създава това единствено по рода си изкуство. В света на Finch зайците и сърните носят загадъчни черни маски, лебедите са украсени със зашеметяващи корони, a молците и пеперудите са надарени с изключително красиви криле.

theweaverhouse.blogspot.com
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.