Следва

Шоколадово-бадемова торта

Атракции за влюбени, вино и мюзикъли ще радват посетителите на София Ринг Мол през февруари

Много нови изненади, събития и забавления ще подари София Ринг Мол на посетителите си в...

All About Life преди 9 години

Много нови изненади, събития и забавления ще подари София Ринг Мол на посетителите си в месеца на любовта и виното – февруари. В дните около наближаващия Свети Валентин – от 12 до 15 февруари, търговският център е подготвил за гостите си различни атракции като колело за влюбени, шоколадов бар и томбола с романтични награди. В играта „Твоят романтичен ден“ всеки, който направи покупка в София Ринг Мол, независимо от стойността й, има възможност да изпробва късмета си и да получи награда. Томболата започна на 5-и и ще продължи до 15-и февруари.

За любителите на виното пък от 12 до 22 февруари в мола ще се състоят специални дегустации на селектирани вина със съдействието на „Домейн Бойар“, „Едоардо Миролио“, „Four Friends“ и „Белведере“. Щандовете на винопроизводителите ще бъдат разположени на ниво 1 до магазин Terranova и до сцената пред notosgalleries, между Calzedonia и OVS, a на ниво 2 до кафе-бар Memento и до ресторант Victoria.

За да създаде специална атмосфера за посетителите си, София Ринг Мол подготвя и представления на известни мюзикъли на голяма сцена в самия търговски център. Гостите на мола ще могат да се насладят напълно безплатно на професионалното изпълнение на шестима актьори от трупата на Националния музикален театър - Александър Мутафчийски, Весела Делчева, Атанас Сребрев, Милена Гюрова, Богомил Спиров и Марина Драгомирецкая. Репертоарът им включва едни от най-харесваните хитове от световноизвестни мюзикъли като „Уестсайдска история“, „Коса“, „Хелоу, Доли“, „Мери Попинз“, „Чикаго“, „Кабаре“, „Красавицата и звярът“, „Мис Сайгон“ и др. Представленията започват на 12 февруари от 17:00 часа на ниво 1, на сцената на FUNTASY Ring Park, и ще продължат в същия час в дните от 13-и до 15-и, от 19-и до 22-ри и от 26-и до 28-ми февруари на голямата сцена до магазина на notosgalleries в София Ринг Мол. През почивните дни представленията ще са по 2 пъти на ден, от 14:00 и от 17:00 часа.

През втория месец на тази година интересни събития ще очакват и най-малките посетители на търговския център – куклен театър, танци, рисунки върху лица, работилници за изработване на картички, валентинки и венециански маски са само малка част от изненадите за децата в София Ринг Мол.
Програмата на събитията и активностите през февруари може да бъде проследена на Facebook страницата на мола или на сайта sofiaring.bg.

София Ринг Мол е представител на най-модерните търговски центрове от ново поколение и вече се превръща в една от предпочитаните шопинг дестинации на столицата. Молът отвори врати в началото на ноември миналата година с 200 магазина и над 400 марки, от които 100 напълно нови за българския пазар. Освен това София Ринг Мол привлича посетителите си с мултиплекс кино с 10 зали и VIP салони, най-големия увеселителен център на закрито на над 6 000 кв.м. FUNTASY Ring Park, най-голямата в страната и единствена в София закрита картинг писта с площ 7 500 кв.м. и над 20 завоя, най-големия универсален магазин простиращ се на 6 500 кв.м. notosgalleries, безплатен паркинг с общо 3 500 места, ВИП паркинг със 100 места, безплатен wi-fi, безплатна автобусна линия и още много други. Домашни любимци също са добре дошли в мола заедно със своите стопани.


 

More from View Sofia

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 14 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 14 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.