Следва

Editor's Choice: Трите перфектни нови ресторанта в София, защото е Свети Валентин

Petrus - къщата на влюбените

Petrus не е просто ресторант, той е цяла къща. Приказна, кацнала в града, ароматна, неповторима...

All About Life преди 9 години

Petrus не е просто ресторант, той е цяла къща. Приказна, кацнала в сърцето на Лозенец, ароматна, неповторима.

С шест големи и различни една от друга зали. И всяка - тематична. Минаваме през етажите и разглеждаме. Установяваме, че менюто за удобство на посетителите е еднакво навсякъде, и ако искаш да ядеш пица на пещ в суши бара, или суши в Градината, не е никакъв проблем.

Музикалната зала посреща със снимки на джаз и рок легенди по стените, роял, музикални инструменти, пастелни цветове и елегантна обстановка. За любителите на средиземноморската атмосфера пък е зимната градина.



В Show-cooking залата се предлага възможността да станеш свидетел на процеса на готвене на храната, дори да вземеш участие в него. 





Суши барът предлага приглушена светлина, богато разнообразие от тематичния деликатес и приятна атмосфера по всяко време на денонощието. За най-малките посетители са тематичната домашна стая и детската Angry Birds зала с професионален аниматор.



Надзъртаме и зад вратата на специалната VIP зала, в която център на луксозната обстановка е маса със символичните дванадесет стола.



За 14 февруари програмата на целия ресторант е под заглавие „Вечер на Афродита и Дионис“. Менюто и напитките са тематични, както и облеклото на персонала, който ще се преобрази в костюми на древногръцки богове. Специалните гости Дионис и Афродита пък са подготвили подаръци и изненади за всеки посетител.





Мотото на вечерта ще е „ Не е нужно да си Бог, за да се почувстваш като такъв!”. Веднага прегръщаме идеята и запазваме сепаре в близост до рояла.

Petrus е на бул. "Свети Наум" 48, тел.: 087 687 6051, съществува там от скоро и е любимото ни ново място в града!

Facebook.

More from View Sofia

More All About Life