Следва

Проблема на решението - всичко за менопаузата и защо тя всъщност не е страшна - Част 2

Editor's Choice: Трите перфектни нови ресторанта в София, защото е Свети Валентин

С пеперудено щастие и нетърпение правим своя избор за Четиринадесети февруари... 

All About Life преди 9 години

С пеперудено щастие и нетърпение правим своя избор за Четиринадесети февруари. Три заведения, свежи, вкусни и страшно стилни, всичките на по-малко от година, за която успяха да се наредят сред любимите ни софийски дестинации. Три абсолютно различни и уникални места, на които сме сигурни, че ще прекараме незабравима вечер с любовта на живота си, за да се връщаме после често, все така влюбени.

Споделяме щастието си, а през него и интимния ни избор за място, на което да усетим Свети Валентин, пълен с любов, преживяване, обещание за спомен, и за бъдеще.

И разпръсваме пеперуди наоколо, празникът на Любовта е!!!

Мирела

Обичам костюмите във всичките им форми, независимо дали ще се преобличаш за Хелоуин или за домашно парти. Хареса ми идеята на Petrus за костюмите на древногръцки богове и с половинката ми решихме, че това е нашето място.

Виж повече за избора на Мирела тук>>

Габриела

Обожавам гледките от високо.Тази на Corso ми дава възможността да се наслаждавам на една от най-хубавите части на града, докато с НЕГО обсъждаме бъдещото ни пътуване, което ще си подарим за празника.

Виж повече за избора на Габриела тук>>

Пламена

Сноуборд, хубава фотография, пътувания и вкусна италианска храна - такива са интересите ни, и на двамата.  Като уважаващи себе си хедонисти, избираме нашето място - Trattoria Giuseppe Verdi, за да задоволим високия си критерий за италианска кухня и вино, вино, вино... Горещо препоръчваме това уханно място на всички, сами ще разберете защо. 

Виж повече за избора на Пламена тук>>

More from View Sofia

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 2 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 2 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.  

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 4 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.