Следва

Il nome della rosa

Пролетен полъх с Escada Cruise’09

Дамата ESCADA Sport е млада, независима, секси и води много динамичен живот. Колекцията Cruise’09 е вдъхновена от корените...

All fashion преди 15 години

Дамата ESCADA Sport е млада, независима, секси и води много динамичен живот. Колекцията Cruise’09 е вдъхновена от корените на американското спортно облекло в стила Арт Деко, както и от изчистената естетика на Япония.

Концепцията на американския спортен стил произлиза от 20-те години на миналия век. Един от най-важните пионери на това течение е дизайнерът Халстън, който създава бляскавия, луксозен дух, но с лека нотка на небрежена елегантност. Точно този стил е съживен и олицетворен в колекцията на ESCADA Sport.

Този сезон, силните графични принтове, шарки и плетива с инкрустации са комбинирани, за да допринесат за увереното излъчване на моделите. Експресивните цветове на ESCADA – характерното червено, кобалтово синьо, много енергичните оранжево и лилаво – са също препратка към наследството и отличителният стил на ESCADA Sport.





На фокус са високото качество на материите и първокласната изработка, както на колекцията като цяло, така и на дребните, но много важни детайли.

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.