Следва

Il nome della rosa

Пролетен полъх с Escada Cruise’09

Дамата ESCADA Sport е млада, независима, секси и води много динамичен живот. Колекцията Cruise’09 е вдъхновена от корените...

All fashion преди 15 години

Дамата ESCADA Sport е млада, независима, секси и води много динамичен живот. Колекцията Cruise’09 е вдъхновена от корените на американското спортно облекло в стила Арт Деко, както и от изчистената естетика на Япония.

Концепцията на американския спортен стил произлиза от 20-те години на миналия век. Един от най-важните пионери на това течение е дизайнерът Халстън, който създава бляскавия, луксозен дух, но с лека нотка на небрежена елегантност. Точно този стил е съживен и олицетворен в колекцията на ESCADA Sport.

Този сезон, силните графични принтове, шарки и плетива с инкрустации са комбинирани, за да допринесат за увереното излъчване на моделите. Експресивните цветове на ESCADA – характерното червено, кобалтово синьо, много енергичните оранжево и лилаво – са също препратка към наследството и отличителният стил на ESCADA Sport.





На фокус са високото качество на материите и първокласната изработка, както на колекцията като цяло, така и на дребните, но много важни детайли.

More from View Sofia

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 21 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.