Следва

Вижте новата Мис Плеймейт в цялата й прелест

Петъчна доза секс: 9 нюанса на мокрите сънища на редакторките. Свети Валентин е, все пак

Днешната ни пареща петъчна доза секс е посветена на Празника на влюбените, който буквално е...

Други преди 9 години

Днешната ни пареща петъчна доза секс е посветена на Празника на влюбените, който буквално е утре и ние, редактор/к/ите от ViewSofiа не се стърпяваме да си признаем кои са най-горещите, и секси, и мъжествени, и хубави, и смели, и нежни, ех, мъже, с които бихме искали да го прекараме. Три от нас влязоха в надпреварата, и всяка си избра точно трима герои-мечти - горещи изкушения за перфектно измечтан Свети Валентин.

Заподозрените по ред на номерата:

Габриела

Великолепната тройка ги наричам аз, моята великолепна тройка - Джордж Клуни, Лиъм Нийсън и Робърт Дауни Джуниър, разбира се. Подчинени на общия знаменател "безобразен сексапил", разделям любовта им на три равни части. Ето така:

Закуска в леглото, рози, лудории през деня с Дауни Джуниър.



Вечеря навън и разходка на лунна светлина под ръка с любимия Клуни.



А виното пред горещата камина и поетичните обяснения в любов остават за Нийсън, защото неговите 63 години невинаги вероятно му позволяват умопомрачаващи купони до сутринта.


Пламена


Зак Филкинс от OneRepublic



Той вече ми е сбъдната мечта, защото, ако не друго, то поне ще мога да го видя на живо на 2 юни в зала “Арена Армеец”, когато с момчетата от OneRepublic ще взривят всичките ми сетива. Но, нямам нищо против и да вечерям с него, все ще има какво да ми разкаже, докато гледам без да мигам в сините му очи.

Фед ле Гранд



Той е един от най-добрите диджеи в света, прави музика, която е лесна за обичане и има най-красивите, най-дълбоките, най-честните очи, които сме виждали. Лошото е, че всички жени го обожават, хубавото е, че за разлика от мен, те няма да имат достъп до него, когато той се появи на 27-ми за партито на ТОP 100 DJs World Tour.

Марко Настич



Тук ще ви изненадам с избора си, който е и най-категоричният от трите. Става въпрос за сръбското чудо, Марко Настич, който по странен начин ме гъделичка под лъжичката. Може би тайната е в добре оформения мустак (винаги съм искала да имам човек до себе си, на когото да му прилича подобен) и в музиката, която прави. Не знам, но много ми се иска да отскочи пак до София, за да се видим.

Мирела

Никола Жар



Въпреки че Жар безспорно е талантлив артист и музикант, който създава музика, която обожавам, си признавам, че има още няколко качества, които ме пленяват. О, да, тези очи, сините, и тези къдрици, рошавите...

Фарел



Готиният Фарел влиза в моята “великолепна тройка”, защото, признавам си, е моята тийн мечта. Винаги е свеж, обичам да го слушам, а неговият чар и стил ме зареждат толкова положително.

Ейдриън Броуди



Може и да не се вписва в общото определение за секси и горещ, но на екрана е страхотен. Обожавам да го гледам в някое от многобройните му превъплащения. И скулите, тези скули... 

More Други