Следва

Французойките са друго нещо! 50-те най-обаятелни присъствия на всички времена

Pretty in The City: Мартина

Мартина е градско момиче, на 20, студентка по славянски филологии...

Beauty News преди 8 години

Любима и красива, София кипи от живот всеки ден, час и минута. Наоколо крачат млади, модерни, нежни и вдъхновяващи момичета и жени, които ти се иска да целунеш, и щеше, ако беше дете. Но понеже си пораснал, поне можеш да направиш свои приятелки.

Градът е голям и красота извира отвсякъде. Затова и стартираме нашата нова рубрика, в която ще показваме наши, софийски, интересни, мили и фини градски красавици. Ще ги молим да ни говорят за нещата от живота и главно за красотата, защото на нея не й стига нито да я говорим, нито да я гледаме. Веднъж открита!

Pretty in The City е нова рубрика, посветена на съвременните градски момичета - красавици, след които няма как да не се обърнеш. На силните и нежни създания, които владеят града. На тези, които се чувстват ок в собствената си кожа и печелят с личен стил, нежна харизма и красота. 

Седмичната рубрика, стана възможна и благодарение на неоценимата и красива подкрепа на Maybelline NY, част от френската компания L'Oreal Paris! 

Миналата седмица поговорихме за красота с Ивета, а днес Pretty in The City  в София е Мартина!

Мартина е градско момиче, на 20, студентка по славянски филологии. Очарова ни рошавата й коса, притегляща усмивка и естествена, впечатляваща хубост. Самата Марти обича пътувания, партита, приятели, палачинки и други хубави неща, като големи компании, нови места и... сладолед, както ни призна в поредицата изброени любимци в днешния ден.

Косата ми... е винаги рошава и трудно се справям с нея. Подстригвам я обикновено при един и същ фризьор, освен когато пътувам и изпитам непреодолимо желание за промяна, а цветът е моят естествен, последната му промяна беше омбре и оттогава не съм експериментирала.

Лицето ми... старая се да се грижа по най-добрия начин за него, което значи редовно почистване, маска, дневен крем. Основно бяла козметика, не прекалявам с гримовете.

Устните ми... имат нужда от специални грижи. Затова използвам Baby Lips на Maybelline.

Любимата ми дреха... о, май нямам точно любима. Всъщност обичам удобни дрехи, в които да се чувствам свободно. Ако една дреха ми е удобна, няма значение дали е елегантна или спортна, тя значи просто е моята.

В момента нося... Biker Jacket - Bershka, бойфренд джинси - Promod, блуза - М&S, а чантата е от марка, която я няма в България и аз самата дори я забравих. Шалът ми е M&S, а парфюмът е Guilty на Gucci.

 

Шалът ми... е любим аксесоар, а днешният е... ярък, за да ми носи настроение.

Дънките ми... са постоянното присъствие в гардероба. Сега са... бойфренд. Целия ми стил днес е томбой.

Чантата ми...
наподобява тази на Мери Попинз, всичко може да се намери в нея, понякога и аз се изумявам.

Обувките ми... са обикновено кецове, много и различни, но предимно кецове.

Денят ми започва... с кафе. След това среща с приятели, чаша топло лате на любимо място. Така се зареждам и потеглям към Университета. След лекции се събираме да поиграем билярд или джаги (да, малко странно за момиче) и така ми минава вечерта.

Франция е... кроасани, шампанско и парфюми.

Pretti on the City си... когато се чувстваш уверен в себе си.



Следващата седмица в рубриката, която се осъществява с красивата подкрепа на Maybeline NY, ще ви покажем Надя. Още една градска красавица, след която няма как да не се обърнеш!

 

More Beauty News