Следва

Street Style вдъхновения... Copenhagen Fashion Week

Кейт Босуcърт с линия бижута, доста приятни всъщност

Актрисата, известна с чудесния си усет за стил и доста вече дизайнерски...

All fashion преди 9 години

Актрисата, известна с чудесния си усет за стил и доста вече дизайнерски опити (колаборациите с Topshop и JewelMint са достатъчно доказателство), стартира като съсобственик фирма за бижута. В момента Кейт е притежател на компанията Ambyr Childers Jewelry, съвместно с актрисата и дизайнер Амбър Чилдърс. В основата на новата линия от 22 готини украшения лежат традиционните американски мотиви: остриета на стрели, слънчеви лъчи, рога, детайли от древни орнаменти и други символи от историческото минало на Съединените Щати.



Първата колекция на новия бранд ще види бял свят през пролетта на 2015 година. В нея влизат колиета и пръстени, направени от 14-каратово злато, както и скъпоценни и полускъпоценни камъни. Сред тях - розови опали, диаманти и лазурит. «Неотдавна Амбър ми разказа история, — сваля картите Кейт Босуърт, — че в търсене на източници на вдъхновение е намерила кутийка с острие на стрела, която се е намирала в гаража на баба й. Много ми харесва това, от което произлизаш, корените ти, да влияят на това, с което се занимаваш». Самата Босуърт планира да "допринеса в това партньорство с разбирането си за пазара, какъвто е в момента, и да й помогна /на Амбър/ още повече да развие индивидуалния си стил".

Цената на бижутата ще варира от 795 до 6 000 долара.


 

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.