Следва

Една легенда се завръща - Лепа Брена с BEST OF концерт в зала „Арена Армеец“

Новата серия от табу епизоди на „Попаднах в болница заради секс” доказва, че от любовта понякога боли

TLC надниква под завивките на влюбените, за да представи най-шокиращите, нелепи и...

Events преди 9 години

TLC надниква под завивките на влюбените, за да представи най-шокиращите, нелепи и непредвидени случаи, които отвеждат двойките в болница. „Попаднах в болница заради секс” връща зрителите в спешното отделение, за да чуят още истински истории за инциденти при секс, разказани от двойки, лекари и чрез възстановки на 19-и февруари, четвъртък, от 22:00 ч. по TLC.

„Попаднах в болница заради секс” представя комичните и вълнуващи документални възстановки на най-абсурдните и забавни инциденти, възникнали по време на секс. В това уникално издание се запознаваме с невероятни, но истински интригуващи и комични истории с щастлив край, които представят мощните импулси на сексуалното желание.

Поредицата среща зрителите с една авантюристична двойка – Денис и Ашли, които се отдават на сексуални забавления в супермаркета. Любовните им ласки, обаче водят до болезнени последствия, когато Ашли се подхлъзва, удря главата си и влиза в болница. В първия епизод се запозаваме с влюбените Лиз и Ерик, които се радват на любовта си. След приключването на любовната игра обаче, Лиз все още е в състояние на оргазъм, който продължава цели два часа. Удоволствието се превръща в паника и двойката попада в спешното отделение.

Новият сезон на предаването ни среща с Майкъл и Джоузи, които заради ексцентричния си вкус към сладкото и секса, попадат в спешното отделение. Причината е, че Майкъл изпуска двукилограмово разтопено гумено мече върху Джоузи по време на секс, което й причинява изгаряния от трета степен. Накрая ще научим как 180-килограмов девственик и неговата приятелка успяват да пробият стена по време на секс, и ще чуем много други невероятни случаи на интимни инциденти.
 

More from View Sofia

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?