Следва

Любов по време на преспи: Тина и Коце

Седмичен ХОРОСКОП - 16.02 – 22.02

През първата половина на седмицата животът ще тече бавно и вяло. От четвъртък събитията ще се развиват все по-бързо и по-бързо. От понеделник до сряда са последните дни на лунния месец...

Astro преди 9 години

През първата половина на седмицата животът ще тече бавно и вяло. От четвъртък събитията ще се развиват все по-бързо и по-бързо. От понеделник до сряда са последните дни на лунния месец.

В четвъртък е новолунието. То е в самото начало на деня и още от сутринта ще усетим как нарастват нашите сили, ентусиазъм и възможности. Новолунието е най-доброто време за началото на нови дела.
Слънцето в четвъртък преминава от знака Водолей в знака Риби. Знакът Риби се свързва с тайните дела, усамотението и вътрешния свят. Очаква човек да осъзнае, че светът не е само това, което можем да видим или докоснем, в него има и неосезаеми, но също толкова важни неща.

В петък, сменят знак и Марс и Венера. Те преминават от знака Риби в Овен. Марс в Риби прави хората по-мудни и зависими от настроението. А в Овен той е много силен и ще добави енергия и смелост, а събитията ще вървят по-динамично. Венера в Овен ще се отрази на отношенията. Комуникацията с любимите хора и близките приятели ще загуби своята мекота, хората ще започнат да се държат по-активно, страстно и егоистично.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Активност и решителност!

Овените, като всички, в първата половина на седмицата е добре да си почиват в приятна компания, с хора, които споделят техните интереси. Те трябва да събират сили: от петък животът им ще стане по-активен и бурен. В края на краищата, тяхната планета, Марс ще започне да им дава сили. Овните ще станат активни и решителни, ще им се появи повече работа, по-често ще участват в препирни и спорове. Ето защо, трябва да избягваш импулсивното поведение и несдържаните емоции, а преди да направиш нещо, е необходимо да разбереш скритите детайли на случващото се, за което ще допринесе Слънцето в Риби. Знаейки тайните страни на събитията, ще можеш да постигнеш желаното и да се справиш със скритите врагове.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Радост!

Като цяло, за теб, тази седмица ще бъде един много приятен, радостен период. Благодарение на любовта и грижата на близките, ще цъфтиш и ще изглеждаш най-щастливия човек на земята. От финансова гледна точка, може да очакваш някои затруднения. Опитай се да избягваш големите и ненужни разходи. На работното място, може да получиш похвала от началниците си - дреболия, но приятна!

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Не се съпротивлявай!

През тази седмица е важно да плуваш по течението, не се съпротивлявай и не се възмущавай. Колкото по-бързо приемеш проблемите за даденост, толкова по-бързо ще можеш да ги решиш. Не се преструвай на беден и не се оплаквай от живота! Скоро ще настъпи време да въплътиш на практика отдавнашна мечта и ще успееш. Почивните дни са добри за пътуване и приятни срещи с приятели.

РАК 22.06 – 23.07

Лунно влияние!

В първата половина на седмицата, избягвай излишната комуникация и активния светски живот. Намаляващата Луна ще ти влияе по-силно, отколкото на другите, ще имаш по-малко сили и активността ще те изтощи напълно. Затова тези дни са идеални за посещение при психолог, за самоанализ и справяне с вътрешните страхове. От четвъртък ще почувстваш прилив на енергия и добро настроение. От този ден нататък е добре да започнеш новите си проекти или да се заемеш с решаване на здравословните си проблеми.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Приятни изненади!

Може да очакваш неочаквани приятни изненади в различни области на живота. Ако си зает с някаква творческа работа, може да бъдеш сигурен, че крайните резултати ще се харесат както от теб самия, така и на твоите колеги и началници. В личната сфера ще си склонен да оценяваш твърде категорично действията на партньора си и по този начин ще го обиждаш и дразниш.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Ти можеш!

През тази седмица настъпва благоприятен период по отношение на партньорските отношения, те ще бъдат от полза за теб и твоя бизнес. Сега не е момента, когато можеш да се оставиш на течението и да наблюдаваш отстрани къде ще те отведе. Ти можеш да направиш много, както на работното място, така и в личния си живот. В сряда или четвъртък ще имаш възможност да положиш основите за бъдещи проекти. В почивните дни няма да успееш да угодиш на всички, но за близките хора трябва да се постараеш.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Интересни предложения!

Сега в твоето обкръжение може да се появят хора с интересни идеи и предложения. Благодарение на тях, ще се запознаеш с неизвестни за теб аспекти на живота. Успешно ще преминават срещи, преговори, подписване на официални документи. Може да решиш някои от проблемите си благодарение на приятели, познати или любимия човек.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Заместители на щастието!

Нестабилността на емоционалния фон ще застави много Скорпиони да търсят утеха в храната, алкохолните напитки, както и в други "заместители на щастието". Тази практика е вредна и безсмислена. Твоите собствени душевни сили ще се окажат напълно достатъчни, за да се справиш с негативните емоции.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Щастие и радост!

Позитивната нагласа ще ти позволи да се справиш с лекота дори и с най-сложните задачи. Използвай непринудените срещи с висшестоящи за лични цели, изложи своите планове и идеи, имаш шанс инициативата ти да бъде подкрепена. Личните отношения също ще те радват. Очаква те щастие и радост. През уикенда си отдъхни от шума и суетата, за да усетиш вкуса на живота.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Трудностите са преодолими!

Трудностите са преодолими, но понякога просто няма да имаш желание да решаваш проблемите си. В личен план мнозина представители на знака ще имат усещането, че само те са заинтересовани от поддържането на връзката, а на партньора му е безразлично. Не бъди толкова песимистичен! Колкото повече наближава пролетта, толкова по-малко ще напомня за себе си февруарската меланхолия.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Капризи и претенции!

През първата половина на седмицата Водолеите ще бъдат уморени, капризни и раздразнителни. Поведението им до голяма степен ще бъде повлияно от настроението им и всякакви дребни неща. В такъв период е най-добре да се отпуснеш и да се поглезиш, да правиш това, което те забавлява и ти носи удоволствие, да се заемеш с външния си вид, да релаксираш.

РИБИ 20.02 – 20.03

Позитивна нагласа - щастлив живот!

Опитай се да възприемаш света наоколо с позитивност и ще ти бъде много по-лесно да живееш. През тази седмица успехите и неуспехите в твоя живот ще се сменят доста често и съвсем неочаквано. Не е най-подходящият период да инициираш промени в работата си. Възможно е старо приятелство внезапно да премине в страстни любовни отношения.

More from View Sofia

More Astro