Следва

Био кейк за делник и празник

Пет спирки в Коледния ден

Вече нищо не би могло да отвлече вниманието ти от предстоящите почивни дни, и представата за светещата елха в дома ти...

All About Life преди 15 години

Вече нищо не би могло да отвлече вниманието ти от предстоящите почивни дни, и представата за светещата елха в дома ти, дори и да я няма, е по-реална и от колегата по бюро. Коледното чудо идва и въпреки че го очакваме с нетърпение, често не знаем как точно да се възползваме от него. Пълноценната почивка не се изразява в правенето на нищо, а във всички онова, което те е накарало да вярваш, че си я заслужил. Затова я изживей без да губиш ценно време и граби с пълни шепи от последните дни на 2008-ма.
 

1. Сутрешното кафе


Да е ново, да е приятно шумно и да е достатъчно коледно, за да сложи началото на твоя прекрасен свободен ден.

След малък рисърч в работните утрини стана ясно, че идеалната среда си остава Starbucks café, където всичко ти подсказва, че тази Коледа ще бъде по-прекрасна от всички предишни.

Капучино с класически американски чийзкейк може и да те остави там за часове.

Starbucks café, на ул. Гурко и бул. Васил Левски
 

2. Истинският свободен следобед

Ако все пак си пропуснал да нарамиш кънките, може и да ползваш под наем на голямата ледена пързалка, поставена точно в центъра на дъното на Ариана.

Денонощна е и си има всичко необходимо, за да се превърне в едно добро място за истински празничен релакс.

Езерото Ариана
Един час – 3 лв
Еднодневна карта – 7 лв


3. Малко шопинг за това-онова

След като вече знаеш къде колко процента намаление на цените има в София твой ред е да се възползваш, сдобивайки се с ново зимно палто на минус 50%.

Ако вярваш в благоприятното въздействието на перфектния подарък, не мисли за символични свещници и снежинки, а дай всичко от себе си за този, който го заслужава.


4. Филм с Коледна тема
Четири Коледи
Four Christmases


испански
с български субтитри
комедия
САЩ, 2008, 82'
Режисьор: Сет Гордон
Сценарист: Мат Алан
С: Рийз Уидърспун, Роберт Дювал, Винс Вон, Мари Стийнбъргън , Джон Фавру, Тим Макгроу

За да си в крак с Коледа, натрупай малко емоция от софийските киносалони, където в момента тече премиерата на филма Четири Коледи. Главно действащо лице в леко циничната комедия е Винс Вон, който си партнира с милата носителка на Оскар Рийз Уидърспуун. Брад (Вон) и Кейт (Уидърспуун) съжителстват щастливо без брак и не се вълнуват от традиционни семейни ценности. Младата двойка има свои собствени обичаи по това време на годината си подаряват екзотична ваканция. Винаги имат правдоподобна история, оправдаваща пред близките им бягането далеч от цялата тази еуфория. Тази година обаче е различно. Поради независими от тях обстоятелства пътуването се отлага. Следват четири къщи с роднини, които двойката се налага да посети поотделно. Разведени родители, бебешки плач и унижения съпътстват семейната визита.
Далеч от сантимента, този филм е реална проекция на Коледите такива, каквито няма да ги видим по сладникавите американски филми. И винаги ще знаем, че нашата Коледа е по-красива.

Премиера
Cinema City
22 декември (понеделник) до 25 декември - 13:30, 15:20, 17:10, 19:00, 20:50, 22:45

Cineplex
22 декември (понеделник) до 25 декември - 12:00, 14:00, 16:00, 18:00, 20:00, 21:45
26 декември (петък) до 28 декември допълнителни прожекции в 23.00

Арена Запад и Арена Младост
22 декември (понеделник) до 28 декември - 11:40, 12:30, 13:30, 14:20, 15:20, 16:10, 17:10, 18:00, 19:00, 19:50, 20:50, 21:40, 22:40


5. Парти програма
Totally Erected Christmas Party


Totally Erected отново ще съживяват литературните герои на брилянтни произведения. И за Коледа, с дийп хаус, легло шейна и секси танцьорки, ще видим пременени в диско стил Червената шапчица, Буратино и Хитър Петър. Обещават самата Снежанка да поднася коледни сладкиши и докато се носи на ролкови кънки.

Mascara
25 декември (четвъртък), Main Room, 23:00, 35лв• DJ Ilko • DJ Marten

More from View Sofia

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 16 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 16 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.