Следва

Men's Еxhibit: Хубав есенен младеж или колекцията на Delikatessen есен/зима 2015

Наоми Кембъл - просто изключителна на 44, на ревюто на фондацията си

Наоми Кембъл обяви война на Ебола — страшния вирус, който за по-малко от година причини...

All fashion преди 9 години

Наоми Кембъл обяви война на Ебола — страшния вирус, който за по-малко от година причини смъртта на девет хиляди души по целия свят.

Благотворителното ревю на фондация Fashion For Relief, учредена именно от Черната Пантера, мина в Ню Йорк в събота, в рамките на течащата в града Седмица на модата под девиза #TackleEbola. Самата Наоми поведе хорото, демонстрирайки съвършена форма на подиума, докато разхождаше разнообразните ефектни тоалети, дарени от световни дизайнери, приятели на Камбъл, средствата от продажбата на които ще се влеят във фонда за борба с кризата Ебола.

Добрата инициатива вече по традиция се поддържа и от многобройните звездни приятели на Наоми от професията: по подиума, наравно с този на супермодела се разходи не един чифт селебрити-крака, а от първи ред красавиците аплодираше Джъстин Бийбър.






Мишел Родригес и Росарио Доусън


Мери Джейн Блайдж


Кели Озбърн и Брад Горески


Мери Джейн Блайдж


Кели и Брад




Брад и Кели


Шайен Тоци


Мишел Родригез




Парис Хилтън


Вини Харлоу


НеНе Леакес


Певицата Естел


Джъстин Бийбър и Наоми








Тони Гарн









Виви́ка Анджане́тта Фокс


Зак Позен
 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 7 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.