Следва

Ива Софиянска и Антон Божков не са заедно от половин година

Сватбата на Бенедикт Къмбърбач и Софи Хънтър - недостатъчно, но все пак някакви детайли

В събота, както научи целият свят, се състоя сватбата на очарователния синеок британец, номиниран тази година за първия си Оскар за "Игра на кодове", Бенедикт Камбърбач, и любимата му Софи Хънтър...

Други преди 9 години

В събота, както научи целият свят, се състоя сватбата на очарователния синеок британец, номиниран тази година за първия си Оскар за "Игра на кодове", Бенедикт Камбърбач, и любимата му Софи Хънтър. Мероприятието се е провело в условията на строга тайна, или поне тайно от пресата, което можеше да се предвиди, предвид предпочитанието на двойката към крайна дискретност по отношение на личните дела.

И все пак вчера, всевиждащите колеги от списание People извадиха на светло няколко проверени факта относно тържеството, които бързаме да споделим, докато чакаме нови.

Място на сватбата и обмена на клетви е станала църквата Свети Свети Петър и Павел в имението Мотистоун, разположено на английския остров Уайт. Мястото не е избрано случайно: някога тук се е намирала лятната резиденция на кралица Виктория, а самата църква е основана през XII век.


Църквата Свети Свети Петър и Павел в имението Мотистоун

Прекрасно място, изпълнено в добрите стари английски традиции. Църквата не е много голяма, може да побере около сто души, разказва източник пред изданието.

Отделно, ергенското парти на Бенедикт в нощта преди сватбата е минало в закрит яхт-клуб , който се намира под егидата на кралица Елизабет и принц Филип. Нищо не са казва за моминското парти на бременната Софи.

След размяната на халките младоженците и гостите са се отправили в замъка Mottistone Manor, който също се гордее с величествена история. Което не е единственото му преимущество: както потвърждават запознати, мястото около замъка е покрито с великолепни градини, в които идеално подстригани храсти се съчетават с разкошни водопади от рози.

Според информацията, на сватбата са присъствали всичко около 40 гости, сред тях Том Хидлстоун в компанията на неизвестна дама, както и Андрю Скот, работил с Камбърбач в нашумелия сериал "Шерлок".
По-точна информация за присъствалите на сватбата засега няма, но докато я очакваме по разните канали, желаем на красивата и талантлива двойка щастие!

More from View Sofia

More Други