Следва

10 инстаграм акаунта, които не са за изпускане през Нюйоркската седмица на модата

ТЕНДЕНЦИИ пролет/лято 2015: Гащеризон

Той не е тук отскоро, напротив, премятаме го от доста сезони, а най-характерното е, че...

All fashion преди 9 години

Той не е тук отскоро, напротив, премятаме го от доста сезони, а най-характерното е, че независимо от броженията на мнозина, че това далеч не е най-удобната дреха, гащеризонът все по-масово се крои, шие и облича по изящните тела на моделите от все повече дизайнери.

За пролетта и лятото на 2015-а, той е елегантно изпълнен в праволинейни тонове като тъмносиньо, бежово и подчертано в бяло, достатъчно шик е, за да поеме ред бизнес и работни функции в добрия смисъл на думата и всъщност основополага един добър тон в ежедневното обличане, което, без да е дразнещо премерено и премислено, всъщност се получава много елегантно и секси.

Виждаме скъсена дължина на панталона, или пък обратното, ултра дължина на крачола при повечето дизайнери, естествено отсъствие на ръкав, предвид сезона, дебели или кръстосани презрамки, както и пижама-идеи, като пижамата е цяла просто.

Сен Лоран и Живанши залагат на много секси вариантите на гащеризон, вкл. с много къси и много тесни панталони, докато Емилио да ле Морена, например, си представя тържествената вечер, обута именно в гащеризон.


Sonia Rykiel


Givenchy


Guy Laroche


Haider Ackermann


Saint Laurent


Akris


J.W. Anderson


Christian Dior


Sonia Rykiel


Derek Lam


3.1 Phillip Lim


Adam Selman


AF Vandevorst


Alberta Ferretti


Anya Hindmarch


Balmain


Barbara Casasola


Bottega Veneta


Celine


Emilio de la Morena

More from View Sofia

More All fashion