Следва

LFW: Gareth Pugh есен/зима 2015

10 инстаграм акаунта, които не са за изпускане през Нюйоркската седмица на модата

За радост, защото винаги е много интересна тази стартова за модния маратон от...

All fashion преди 9 години

За радост, защото винаги е много интересна тази стартова за модния маратон от модни седмици Седмица, в ход е тематичната седемдневка в Ню Йорк. New York Fashion Week е тук е и в разгара си. И понеже в суматохата, която е неизбежна, макар и сладка, винаги се пропуска по нещо, представяме списък на 10 от водещите модели на момента, които всеки, който реши да ги следва в Instagram, може да стане свидетел на всеки важен задкулисен кадър. С кой Кендъл и Гиги и къде ще купонясват? Къде ще хапват ? Точно колко селфита ще си направят моделите на Victoria’s Secret? Ще видим ли дебюта на брата Роузи Хънтингтън-Уайтли, Тоби, на модния подиум? За всички, които нямат нищо против отговорите на тези деликатни фешън въпроси, са подробностите по-долу:

 Джиджи Хадид

 

A photo posted by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Профилът й е пълен с любопитни подробности от света на модата и пикантни такива от света на моделите. И с удоволствие може да се похвали с впечатляваща листа, включваща: Кендъл Дженър, Кара Делевин и Тейлър Суифт, като някои от най-добрите си приятели. Вдъхновение от всяко селфи.

Бела Хадид

Не изостава от сестра си и ние следим развитието й, а и подиумите отблизо през нейния профил.

Тоби Хънтингтън – Уайтли

Приликата е забележителна, нали? Не сме сигурни дали ще се появи на модния подиум, но сме сигурни, че ни харесва да го гледаме. Определено. 

Карли Клос

Ангелите на Victoria’s Secret винаги са се радвали на особено внимание. Можем спокойно да я проследим за снимки на всичко и всеки. Има селфи с когото пожелае, снимки от бекстейдж, партита и каквото още се сетим. Търсим ли нещо от седмицата на модата, нейният профил е мястото.

Су Джу

 

Farrah Fawcett blowout and @officialrodarte shirt (thanks @negnance!)

A photo posted by Soo Joo (@soojmooj) on


За първи път се появи през 2003 година на модния подиум. И оттогава не спира да ни взривява с екстравагантен външен вид и готина визия. Не вдига много шум около себе си, но категорично има защо да я следим отблизо.

Шон Опрай

 

Just me hanging out with my friend in the hotel...

A photo posted by Sean O'Pry (@seanopry55) on


Най-добре платеният мъжки модел към днешна дата. Забелязан в MySpace през 2006, краси модните подиуми и досега. Струва си да проверим как се правят нещата, а той определено може да ни научи.

Серж Ривава

 

Backstage @Ferragamo #FW15

A photo posted by VIE (@sergerigvava) on

Само на 16. От Ашстралич. С хиляди фенки по петите. Тепърва му предстои да ни впечатлява и това е достатъчна причина да го проследим.

Барбара Палвин

 

 

Неприлично красивата унгарка получи слава не само заради хубавото си лице, ами и заради това на Джъстин Бийбър до нейното. Определено я държим под око.

Синтия Дикер

 

Campanha @dickerswimwear

A photo posted by cintiadicker (@cintiadicker) on

Саматя тя действа като вдъхновение. Води здравословен начин на живот, пази формата си невероятно и ни стимулира да искаме и ние да го правим.

Джордан Дън

 

A photo posted by Jourdan Dunn (@officialjdunn) on

Супермодел, супермама, изобщо супер във всичко. Обичаме да хвърляме по един поглед на суперизвестните й приятелки, а невероятното малко синеоко същество, което е неин син, само ни кара по-често да минаваме през профила й.

 

More from View Sofia

More All fashion