Следва

Street Style вдъхновения... Stockholm Fashion Week

Notosgalleries: Добре дошли в новия моден оазис на София

Notosgalleries магазин, в който ти е приятно да се изгубиш...

Shopping преди 9 години

notosgalleries е магазин, в който ти е приятно да се изгубиш. Най-новото бижу в модната съкровищница на София и уникален шопинг формат за България. Модерен магазин с концепция, която познават отлично всички, които често пътуват в чужбина и много позитивно приета и у нас, независимо, че е премиерна за страната.

Разположен на площ от 6 000 квадратни метра, notosgalleries е единствено в София Ринг Мол, големият, приютен от разкошната Витоша магазин, за който с удоволствие разказахме от първо лице, когато отвори врати през ноември миналата година.

Какво отличава notosgalleries и какво го прави истински оазис в многотията от пазарни варианти? Концепцията на магазина предлага различни категории продукти, които отговарят на високи стандарти за качество, луксозни са и на добри цени. Ние специално го открихме заради великолепната селекция, абсолютно уникална, от дамска, мъжка и детска мода; чанти; обувки; бижута; луксозна и натурална козметика; аксесоари за дома. Всичко това са неща, които откриваме и купуваме само от това място, при това на компактна, луксозна, супер приятно аранжирана площ под един покрив.

Броят на изключителните марки, представени в notosgalleries е повече от 300, световно разпознаваеми и много добри като качество. Голямото разнообразие включва и познати в България марки, и ексклузивни брандове, представени за пръв път на нашия пазар.

Chanel, Dior, Lauren by Ralph Lauren, TOUS, La Martina, Lacoste, Betty Barclay, Levi’s, Juicy Couture, Diesel, UGG, Marc by Marc Jacobs, BVLGARI, Oxette, Longchamp, Guy Laroche, Coin Casa, Rosenthal … са само малка част от любимите имена в света на модата и дизайна, които откриваме в този страхотен магазин. 

Редно е да не запазим само за себе си  и една много важна февруарска информация, въпреки че сме силно изкушени. Но споделяме удоволствието от това страхотно обещание, а то е: до края на месец февруари всеки в notosgalleries ще има шанса да подари на гардероба си, както и на гардероба на обичните си хора, страхотни продукти, с огромни, до 50% специални отстъпки. Само до 28.02.2015г. ще имате възможност да се възползвате от плюс допълнителни 20%! Върху вече намалени артикули, за всички нови и досегашни членове на notosplus. 

Мястото е ясно, часът на срещата оставаме на вас, но нека е между 10-22 часа.

Добре дошли, notosgalleries, Sofia Ring Mall!


 

More from View Sofia

More Shopping