Следва

NYFW: Тomas Maier, Zac Posen, See by Chloe, Есен/Зима 2015

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Италианският модел и тв-водеща Елизабета Каналис, която нашумя особено много преди...

All fashion преди 9 години

Добрият пухен суичър или…

Ах, добрият пухен суичър! Той вероятно никога няма да се счита за най-стилната дреха, но е такава, която сигурно всяко момиче има и обича да се гуши в нея на дивана или в хладен ден. Но явно дизайнерите от “Nicopanda” са решили да погледнат на сучърите от различен ъгъл, който нас силно ни съмнява.

В първия вариант получаваме черна класическа качулка с едно важно допълнение обаче - черно наметало от тюл, зашито към нея, с помощта на което спокойно се престорваш на някое екзотично насекомо например.

Вторият е изцяло от тюл, на волани и дълъг чак до глезена.

Благодарим за хрумването, но няма да си го причиним!



Твърде много обеми за Риана







Риана безспорно е изключително красива и атрактивна мацка, с подчертано усещане за добро обличане, но напоследък не сме напълно убедени в избора й на премени. Барбадоската прелест се появи на събитието по случай представянето на колекцията на Кание Уест за Adidas в Ню Йорк с доста съмнителен тоалет, включващ разкроени панталони от деним с дължина под коляното и  безформена връхна дреха отново от деним, под която се показваше пухкаво бюстие в светлосин цвят. Според нас обемите бяха, и са, прекалено много и упорито обезформят фигурата на звездата.

... и отново Ким





Нашите Не-та трудно минават без Ким Кардашиян, която някак винаги успява да намери път и да се появи в тях. Този път причината е и нейният аутфит за модното събитие на съпруга й Кание. Не е изненадващо, че Ким е избрала да бъде с тоалет, който изцяло подчертава пищните й форми, но крайният резултат  е някак далеч, далеч встрани от модата и добрия вкус.

Новото лице за Ума Търман?





Признаваме си, че почти не можем да разпознаем Ума Търман на тези снимки. Тя се появи на червения килим, за да промотира новото си шоу “The Slap”, но вместо това цялото внимание беше насочено към нейното лице. Всички фенове веднага реагираха, като обвиниха актрисата, че е прибягнала до пластичната хирургия за да пооправи лицето си подобно на Рене Зелуегър. Самата Търман твърди, че промяната се дължи не на операция, а единствено на различен стил грим. И вероятно точно тази е истината, но че го има моментът "шок и ужас", е факт.

Ох, че деликатно: бившото гадже на Джордж Клуни и изпуснатите прелести



Италианският модел и тв-водеща Елизабета Каналис, която нашумя особено много преди няколко години, когато се срещаше с Джордж Клуни /конкретно между 2009 и 2014/, попадна в щекотлива ситуация на традиционния бал във Виенската опера: по време на танца й с 82-годишния милиардер Ричард Лагнър разкошната й рокля се посмъкна леко надолу, леко, но достатъчно, за да оголи прелестите на дамата.

Впрочем, съдейки по снимките от онзи ден, Каналис нито за миг не изпада в смущение от случващото се, и продължава да танцува в този си вид, а да оправи гафа се решава чак след края на танца.

Нямаме нищо против, на всеки може да се случи, но тези неща се съобразяват предварително от изисканите момичета и, да речем, корсетите не се правят толкоз умопомрачително стигнати.

Но, това е само дистанционна препоръка. Иначе, готината рокля на Елизабета е от Vivienne Westwood, изпълнена е в сочен червен оттенък и с асиметрично деколте, в съчетание с вълнообразно скроени поли. Като цяло зрелищен и естетски тоалет за 36-годишната тв-водеща, допълнен от стилни златисти обувки и минимум аксесоари, с изключение на пръстен с масивен диамант и множество татуировки.



Партньорът на мацката за вечерта, Ричард Лагнър, е бил доволен от инцидента, и ни най-малко не се е смутил от предоставеното зрелище. Напротив, сърдечно се е израдвал.

За протокола, пез септември миналата година Елизабета се омъжи за хирурга-ортопед Брайън Пери.










 

More All fashion