Следва

Цветни подметки

Джинси - сутрин, обед, вечер

Не че са кой знае колко важни, но и без тях не може. Мъжките джинси. Необходимо е да отговарят на няколко условия, за...

Fashion преди 15 години

Не че са кой знае колко важни, но и без тях не може. Мъжките джинси. Необходимо е да отговарят на няколко условия, за да са наистина мъжки. Удобство – все пак се носят цял ден; лейбъл – свидетелства за модна култура и пристрастия; цена, по възможност висока – издава готовността ти да плащаш високо за качество.

В контекста на настоящия месец, а именно празнични дни и социални вечери, предлагаме ти варианти за секси модерна визия с любимите ти удобни джинси в weekend и party комбинации. В настоящия случай – черни.

Weekend предложение: Когато ти се налага да излезеш от вкъщи през почивните дни, някакси не ти се иска да се преобличаш, само за да отидеш до магазина или до близкото кафене. Ето за това са ти нужни само едни удобни кецове в черно и свободна бяла риза с принт в сиво. Най-добрата комбинация за почивния ден – удобна, семпла, елегантна и модерна.


 
Риза Neil Barrett, бутик Cache, 490 лв




Джинси Notify, бутик Allure, 290 лв





 Dior Homme, бутик Cache, 861 лв


Елегантността винаги е на мода. Комбинирахме черните джинси с бяла вталена риза и вталено плюшено сако, което освен че седи убийствено е и ултра модерно. Добави лачени обувки и три капки френски парфюм за разкош. Готов си за Събота вечер.


 
Риза Van Laack, бутик Vayk, 298 лв




Кадифено сако Capasca, 239 лв



Джинси Notify, бутик Allure, 290 лв




Fratteli Rossetti, бутик Kult, ЦУМ,
цена при поискване

More from View Sofia

More Fashion