Следва

NYFW: Norma Kamali Есен/зима 2015

Б като Библия, Б като Блог

Който някога е слушал реге, сигурно може да си представи колко живи и цветни са ямайските хора и...

All fashion преди 9 години

Спортни в средата на седмицата

Днес силно залагаме на спортното настроение, което пренасяме на улиците на замръзналия ни град. Гамата е монохромна и варира от черно до сиво, а ключовите елементи са: страхотно пухено и дълго палто, под което задължително слагаме сив суичър без качулка, за да ни бъде топличко. Комбинираме с любимите черни скини джинси и вечните бели кецове, добавяме черна шапка за бунтарско стрийт излъчване и страхотна чанта от Chanel за разкош.







kenzas.se

Черна котка









Ендре Пеновац улавя отчуждеността, мистиката и очарованието на пухкавите котки в неговите черно-бели акварели и рисунки с мастило. Художникът, който живее и работи в Топола, Сърбия, използва тези средства, за да пресъздаде пухкавата козина, блестящите очи и усещане за дълбочина само с няколко сръчни петна на своята четка.

Неговите котки обикновено са изобразени гледащи встрани от зрителя, с вдигната високо опашка и излъчващи превъзходство. Леко разфокусираните рисунки създават чувството, че гледаме пухкавите приятели през стъкло в дъждовен ден.

missmoss.co.za

Малки късчета природа






Тези очарователни ръчно изработени гривни ни позволяват да вземем малко от природата където и да отидем. Нежни и красиви реликви от гората и полето, уловени в пръстен от прозрачно чиста смола. Някои от бижутата са деликатни, съдържайки малки и фини сухи цветя, други сякаш са събрали цялата гора в себе си - мъх, клонки и кора, дори миниатюрни шишарки. Всяка гривна е направена на ръка и всичките мехурчета, линии и несъвършенства са част от нейната уникалност.

modernflowerchild.com

Романтично вкъщи









Свети Валентин може и да мина, но всички имаме нужда от малко или по-скоро много романтика понякога. За това черпим идеи от любимите блогове за една страхотна и много романтична вечеря, този път за разнообразие не в някой ресторант, а направо вкъщи. Тази малка и прекрасно заформена изненада ще събуди сетивата на любимия човек за най-сладката вечер досега. Идеите са разлети в чуден цвят и изобилие на снимките тук, преобладаващият тон е червеното, което раздипляме в десетки прилягащи му форми -  цветя, вино и ароматни червени плодове, и разбира се, дребни шоколадови изкушения, за душата.

thechrisellefactor.com

Открий Ямайка













Който някога е слушал реге, сигурно може да си представи колко живи и цветни са ямайските хора и тяхната култура изобщо, но, както виждаме от снимките, това райско кътче може да се похвали и с изключително пищна и разнообразна природа. Потапяме се в тези снимки, изпълнени с тюркоазно зелени цветове и се радваме на слънцето и богатата енергия, които струят от тях, с което правим зареждането за остатъка от седмицата възможно.

tuulavintage.com
 

More All fashion