Следва

Наградите Оскар: най-неприятните тоалети, които историята познава

Животът след 45: Дженифър Лопес

Когато се замислим за знаменитости, които са успели напълно да избягат от процеса на стареене, едно име незабавно ни изниква в ума, и това е Дженифър Лопес...

People of art преди 9 години

Когато се замислим за знаменитости, които са успели напълно да избягат от процеса на стареене, едно име незабавно ни изниква в ума, и това е Дженифър Лопес. Минаха повече от 14 години от нейното парче "Jenny From The Block" и сега стилът на 45-годичната звезда може и да е узрял, но тя е все още неотразимо сияйна, бляскава, секси. Не е пресилено да се каже, че всяка жена, на всяка възраст иска да изглежда точно като Джей Ло.

Как го прави тя? Певицата, актрисата, майката (списъкът продължава) е супер дисциплинирана, когато става дума за режим за красота. Обръщаме специално внимание на съветите, които тя разкрива честно, в редовете по-долу.

Отдели време за себе си... Когато изглеждаш добре, се чувстваш добре. Когато се чувстваш добре, си по-добър човек и майка, нямам предвид да изкараш една седмица в спа център. Аз просто дишам, за да прочистя ума си. Понякога не е нужно да правиш нищо повече, просто да дишаш.

Нека капризът да е твой стилист… По отношение на стила, аз насърчавам жените на първо място да избират неща, в които да се чувстват удобно, но и задължително да се забавляват. Животът трябва да бъде забавен!

Обгради се с хора, които те карат да се смееш... Когато съм с моите приятелки, сестри и братовчеди, ние просто казваме и правим смешни и глупави неща. Ние сме пуерториканци, с много енергия и понякога става много шумно!

В леглото… Спи! Мисля, че понякога сме прекалено заети да мислим за нещата, които трябва да направим и забравяме за съществените и наистина важни неща в живота. Ценя времето си за сън. То е също толкова важно, колкото и храненето или упражненията.

Грижи се за всички аспекти от своето благополучие… Вярвам, че животът е баланс на ума, тялото и душата. Като се връщам назад през опита си, разбирам колко вярно е това. Когато животът ти е наистина балансиран, ти си щастлив и се отличаваш във всичко, което правиш.

По-просто, по-добре… Голям привърженик съм на мисълта “По-малкото е повече". Взимам си лосиона за почистване от моя дерматолог. Имам нужда от много добро почистване, защото ми се налага да нося много грим, вече толкова много години. Аз използвам супер лека формула за отстраняване на грим и комбинация от слънцезащитен крем и овлажнител.

Пази се от слънцето… Най-добрият съвет за красота, на който ме научи моят гримьор Скот Барнс, е да се крия от слънцето. Винаги вместо това съм използвала бронзъри и автобронзанти. Скот ми повтаря този съвет в продължение на десет години и смея да твърдя, че буквално е спасил кожата ми.

Go nude… Никога не подценявай силата на “nude” устните, има един милион различни начина да носиш телесно червило.

Танцувай… латино танците са перфектната тренировка за цялото тяло, много по-ефективни от всяка фитнес сесия. Танците правят тялото по-слабо, гъвкаво и по-секси. Но за да поддържаш ефекта, трябва да танцуваш минимум 2 часа по 3 пъти седмично.

Прегърни естествената си красота… Важна част от това да останеш красив е да приемаш себе си като красива, отвътре и отвън. Нямаш нужда от направена коса и грим, за да се чувстваш (или изглеждаш) красива.

Поредицата се осъществява с любезната подкрепа на Meno Pause Formula, с помощта на която Животът след 45 е прекрасен, въпреки настъпващите промени в женския организъм. Менопаузата вече не е маркер, който означава край на пътя, а врата към втора зрялост, по-силна и по-уверена, която всяка уважаваща себе си жена може и трябва да отвори с лекота. 

Чети още за менопаузата като нов етап от живота тук >>>

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра