Следва

NYFW: Първата колекция на Oscar de la Renta без Оскар де ла Рента. Есен/зима 2015!

NYFW: Norma Kamali Есен/зима 2015

Американката Норма Камали отваря първия си бутик през 1968г. в Ню Йорк, и предизвиква истински...

All fashion преди 9 години

Американката Норма Камали отваря първия си бутик през 1968 година в Ню Йорк, и предизвиква истински бум сред звездите. Продължава да го прави и до днес. Латино дивата Дженифър Лопес, Риана, Гуен Стефани, Пинк са сред известните личности, които предпочитат стила й.

И с представянето си на Нюйоркската седмица на модата сега, в шестия ден на форума ни впечатли повече от приятно. С лудостта си. С различието. С колорита.

Норма Камали е изградила свой собствен почерк в модния бранш. „Модата стана по-маловажна за мен, докато начинът на живот като цяло придоби друго, важно измерение за мен” , казва тя. Жената е устроена така, че всеки ден би искала да изглежда и да се чувства добре.

Нейната Kamali Kulture колекция предлага боди блузи, ризи, рокли, гащеризони, дрехи, които могат да се носят по множество начини. Стига въображението ни да няма граници. Можем да съчетаваме различни типове материи и дължини.

Камали също показва капсулната си колекция “GO”, туристически ориентирана, и ActiveWear линия, която показва от моделите връхни облекла до клиновете за спорт. Анцузи със светлоотразителни ивици, игриво съчетание от шипове и тениски с надписи „I am invincible” са част от моделите за новия сезон. Всички различни сами по себе си, но това, което наистина се откроява ярко, са връхните дрехи със собствен почерк на дизайнера.

 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 8 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.