NYFW: Norma Kamali Есен/зима 2015

Американката Норма Камали отваря първия си бутик през 1968г. в Ню Йорк, и предизвиква истински...

Американката Норма Камали отваря първия си бутик през 1968 година в Ню Йорк, и предизвиква истински бум сред звездите. Продължава да го прави и до днес. Латино дивата Дженифър Лопес, Риана, Гуен Стефани, Пинк са сред известните личности, които предпочитат стила й.

И с представянето си на Нюйоркската седмица на модата сега, в шестия ден на форума ни впечатли повече от приятно. С лудостта си. С различието. С колорита.

Норма Камали е изградила свой собствен почерк в модния бранш. „Модата стана по-маловажна за мен, докато начинът на живот като цяло придоби друго, важно измерение за мен” , казва тя. Жената е устроена така, че всеки ден би искала да изглежда и да се чувства добре.

Нейната Kamali Kulture колекция предлага боди блузи, ризи, рокли, гащеризони, дрехи, които могат да се носят по множество начини. Стига въображението ни да няма граници. Можем да съчетаваме различни типове материи и дължини.

Камали също показва капсулната си колекция “GO”, туристически ориентирана, и ActiveWear линия, която показва от моделите връхни облекла до клиновете за спорт. Анцузи със светлоотразителни ивици, игриво съчетание от шипове и тениски с надписи „I am invincible” са част от моделите за новия сезон. Всички различни сами по себе си, но това, което наистина се откроява ярко, са връхните дрехи със собствен почерк на дизайнера.

 

Коментари: 1

R
Realist (2015/02/20 / 10:28)
Не е ли позакъсняла едно 25- години поне с тези дизайни? :D

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia