Следва

Избор за младост

HyaVita

Чудото на съвременната козметична индустрия се нарича HyaVita и е дело на един от
най-големите производители на хранителни добавки...

Beauty News преди 15 години

Много жени, а не рядко и мъже, са готови да жертват време и средства в името на това да признаят пред себе си, че са красиви, но изморени от непрекъснатото старание, често си пожелават вълшебен еликсир, който да направи кожата им отново млада и пълна с живот.

Чудото на съвременната козметична индустрия се нарича HyaVita и е дело на един от
най-големите производители на хранителни добавки в света - американците Soft Gel Technologies, по заявка на българската фармацевтична компания Actavis. Вълшебството за подмладяване се намира в капсула, съдържаща хиалуронова киселина от природни източници, която като истински еликсир възвръща изгубения колаген в кожата, повишава енергията на организма и гарантира добро здраве и дълголетие. Застаряващата кожа изглежда видимо подмладена, а ти не спираш да се радваш на успехите си.

С новия си щанд на партерния етаж на CCS компанията Actavis ти дава свободата да избереш и по-лесния начин да изглеждаш вечно млад. И, разбира се, в стила на Коледа има и подаръци. Купувайки чудотворните капсули, имаш шанс да спечелиш сърце Swarovski или посещение в спортен център Малееви, а любезните фармацевти ще ти разкажат подробно как точно действа вълшебството.

Първата капсула с хиалуронова киселина е част от новата серия АctaStyle и заедно с всички продукти може да бъде намерена в аптеките.

Търси я, ако вярваш в думите на Достоевски, че красотата ще спаси света.

 

More from View Sofia

More Beauty News