Следва

Червена чанта с овца - новото произведение на Кара Делевин за Mulberry

NYFW: Rag & Bone, eсен/зима 2015

Мини-филмът с танцуващия Михаил Баришников направи на Rag & Bone такава реклама, за коят...

All fashion преди 9 години

Мини-филмът с танцуващия Михаил Баришников направи на Rag & Bone такава реклама, за която, колкото и да си блъска главата мениджмънтът на който и да е друг бранд, надали ще постигне скоро. А ето че вчера, Маркус Уейнрайт и Дейвид Невил на вълната на успеха, представиха в Ню Йорк и дамската колекция.

След невероятният бум на рекламата за есенно-зимната мъжка колекция, имаше риск, каквото и да покажат на подиума сега дизайнерите на Rag & Bone да не успее да повтори успеха на скорошната капания за мъжка мода. Припомняме, че Маркус и Дейвид изобщо се отказаха от ревю мъжка мода, ограничавайки се с въпросния мини-филм. В него главни герои станаха младокът, удивителен танцьор Чарлз Райли, известен като Lil Buck, и Михаил Баришников — който именно направи бума: видеото се разпространи светкавично из целия нет, и покори дори и онези, които нямат никакво отношение към модата. Как щеше да се отрази подобна информационна буря на представената онзи ден в Ню Йорк дамска колекция, беше сложно да се предвиди, но щеше да е жалко да се неглижира работата на творческото дуо, защото наистина е добра.



На подиума бяха показани всички стратегически важни за Rag & Bone теми: спорт, милитъри, улична мода и характерния безпорядъчен нюйоркски стил.

Най-неочакваният момент, обаче, станаха роклите-комбинезони, облечени върху панталони и отгоре стилизирани с обемни връхни дрехи и топове. Особено странно и безстрашно те изглеждат в съчетание не с класическите якета и манта, както сме свикнали да ги виждаме, а в обкръжението на бойни и дори агресивни неща. Нежната коприна с апликации от тъмна дантела Уейнрайт и Невил миксират с лакирана кожа и блестящи обемни пухенки, плътни поли, буквално прорязани с метални ципове, хусарски военни жакети и дебели якета в неон.
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.