Следва

Твоите подути очи

Избор за младост

Понякога пазаруването изисква време, търпение и безцелно обикаляне. Ако искаш да спестиш ценното си време, което може евентуално...

Hair преди 15 години

Понякога пазаруването изисква време, търпение и безцелно обикаляне. Ако искаш да спестиш ценното си време, което може евентуално да изгубиш в четене на опаковки, просто се подготви предварително. От нас информацията, а от теб зависи изборът.

Осемте продукта "Cosmesotherapie®" на лаборатории Filorga са предназначени за anti-age терапия, използват се в естетичната медицина и са резултат на дългогодишни научни разработки и проучвания. Всеки един от тях съдържа ексклузивната формула: NCTF® и високомолекулната хиалуронова киселина, която хидратира и регенерира кожата, предпазват от свободните радикали, и полиревитализиращ комплекс от 55 активни съставки. Кожата е видимо по-млада, по-здрава, по-гладка и нежна.




ISO – AGE е комплексен подмладяващ дневен крем за суха и чувствителна кожа.
Стимулира синтеза на сиртуините – гени, отговорни за синтеза на ензими и пазят клетките от болестите на старостта. Еластин, колаген и екстракт от черен хайвер - всички разработени специално в лаборатории Filorga - са с изразено противостареещо действие.
Нанася се всяка сутрин върху почистено лице, шия и деколте с леки масажни движения.




ISO – STRUCTURE - комплексен стягащ дневен крем за зряла и отпусната кожа:
загуба на плътност и еластичност.
Колагеновите пептиди атакуват зоните с отпусната кожа. Ябълковите фитохормони стимулират глюкозаминогликаните - основна съставка на междуклетъчното пространство в кожата. Дермалните слоеве са с увеличена плътност, а бръчките са запълнени. Маслата от жожоба и авокадо хидратират уморената кожа, придават изключителна гладкост и комфорт.
Нанася се всяка сутрин върху лицето и шията. Важна стъпка: кремът се нанася с върха на пръстите с меки потупващи движения за стимулиране на микроциркулацията.




SLEEP AND PEEL - Стимулира клетъчното обновяване и омекотява кожата.
Съдържа и ексклузивен коктей от 6 хидрокси киселини с различно молекулно тегло и различно ниво на действие, което гарантира постепенно и контролирано ексфолиране. Интензивно коригира несъвършенствата по кожата - бръчки, пигментации, възпаление белези - и възстановява нейния блясък.
Нанася се вечер върху почистено лице всеки ден или при много чувствителна кожа - през ден-два. Да не се нанася върху влажна или наранена кожа, да се избягва зоната около очите. Препоръчва се SLEEP ANDPEEL® да се употребява вечер, а MESO-C® сутрин.




MESO – C - лечение с коктейл от витамини за възстановяване блясъка на кожата за повяхнала кожа, подложена на оксидантен стрес, бръчки.
Специално разработения флакон позволява смесване на субстанциите непосредствено преди употреба за запазване свойствата на Витамин С. MESO-C е високо концентрирана терапия, която повишава клетъчната активност, изравнява тена и редуцира бръчките. 21 дни лечение съответстват на цикъла на клетъчното обновяване.




DEEP – FILL - Филтър за прецизно попълване на бръчки; тройно действие за незабавно коригиране на бръчките: биологично, механично, оптично.
55 +1 активни съставки са в двойна концентрация. Запълване на бръчките
с микроогледална пудра, която ги осветява отвътре и ги прави по-малко видими.
Висока концентрация - 8% чист витамин С на прах, в херметически затворена, устойчива на въздух и светлина опаковка, която запазва неговата активност след
отваряне. Освен изключително мощното антиоксидантно действие, витамин С стимулира синтеза на колагени, възстановява тъканите, отстранява пигментациите
и придава блясък на кожата. Незабавната, интензивна и дълготрайна хидратация се дължи на полизахариди като NCTF® Chronospheres®, които засилват "мезо" ефекта.
Отстранява белезите на умора, възстановява естествения тен и блясъка на кожата, тя изглежда по-млада и сияйна.
Използва се непосредствено след нанасяне на дневния крем, с нежни потупващи движения върху проблемните зони. Процедурата може да се повтори през
деня, ако е необходимо.





HIGH – PEEL - пилинг комплект в 3 стъпки
(пре-пилинг, пилинг гел-маска, успокояващ комплекс)
Подходящ за всички типове кожа: бръчки, пигментации, несъвършенства по кожата; напълно безопасен и изключително ефективен Cosmеsothе rapie® . Алтернатива на професионалния пилинг. Приложението на този пилинг трябва да бъде съобразено стриктно с инструкциите за употреба и времето за нанасяне.
pre-peel тампони: ензимите от папая действат като нежна естествена гума с омекотяващи и ексфолиращи свойства.
peeling gel mask: комбинация от 6 хидрокси киселини (36 %) с висока поносимост, които стимулират клетъчното обновяване, изглаждат бръчките, заличават несъ-
вършенствата и пигментациите, омекотява и изглажда кожната повърхност.
Успокояващ комплекс: 4 ексклузивни anti-age "мезо" активни съставки, включително и NCTF® за подхранване, коригиране на бръчките и стягане на кожата.
За оптимален ефект е необходимо приложението на 3-те дози в рамките на 21 дни.
Използва се вечер върху почистено лице. Кожата се почиства с Pre-Peeling тампони, след това се нанася Peeling Gel Mask (от 2 до 6 мин.) Изплакване с обилно
количество вода. Процедурата завършва с нанасяне на успокояващия комплекс преди нанасяне на нощния крем.





NEOCICA - възстановяваща грижа (флуид) за увредена кожа (след лазер, пилинг, инжекции или възпаления; за свръхчувствителна кожа; интензивно възстановява тъканите и потиска възпалителните реакции. Екстрактът от кафяви водорасли увеличава защитата на клетките от агресията на UV лъчите.
Специфичното царевично масло видимо изглажда кожата, а кафявите водорасли успокояват възпаленията. Лека флуидна текстура, попива без масаж. Кожата възстановява комфорта си. Тя изглежда по-гладка и здрава.
Нанася се три до шест пъти на ден върху засегнатите участъци с нежни потупващи движения. Да не се нанася върху секретиращи рани. NEOCICA® може да се
прилага върху напукани устни и много суха кожа, след слънчево или термично изгаряне, ежедневно след бръснене.

Имаш право не само на избор, но и на перфектна млада кожа. А Filorga има право да ти я даде.
Весели празници!

More from View Sofia

More Hair