Следва

Всички носят: Умопомрачителните SoReal на Dior

ТЕНДЕНЦИИ пролет/лято 2015: Парти всеки ден

Онези, за които вечерните облекла са любимата част от всяка дизайнерска колекция, изключително...

All fashion преди 9 години

Онези, за които вечерните облекла са любимата част от всяка дизайнерска колекция, изключително много ще се зарадват, защото за пролет-лято 2015 те идват в щедра доза и опияняващо количество блясък. Мини и средни дължини, дантела, тафта и безобразен брой пайети оформят внушителния "парти всеки миг" силует за сезона.

Безспорно бляскавите и тържествени рокли преобладават в парти вълната за пролетта. Едни от най-заслепяващите предложения идват от Giorgio Armani, Gareth Pugh, Chanel и Saint Laurent. Там определено световете на модата и изкуството се преплитат и раждат едновременно крещящи и красиви модни илюзии, които не се ограничават нито откъм пропорции, нито откъм цветова гама и внушения.


Giorgio Armani


Chanel


Saint Laurent


Fausto Puglisi


Giles


Gareth Pugh


Boss


Giorgio Armani


Louis Vuitton


Chanel

Друга, макар и по-слабо засегната разновидност на щурата парти тенденция е тази с красивите бледи и изключително нежни дизайнерски творения. Haider Ackermann, Fendi и Dion Lee предлагат един по-класически прочит на тренда, където женствеността и романтиката заемат главните роли.


Haider Ackermann


Fendi


Dion Lee

Ултра женствените рокли, съчетани с нежни цветове и усещане за ботаническа градина, се появяват в колекциите на Giambattista Valli, Gucci, Ermanno Scervino и Guy Laroche. Те са кокетни, идват с идеалните пропорции и мечтаните декорации и, разбира се, до една са подправени с елементи в сладките земни тонове.


Gucci


Ermanno Scervino


Guy Laroche

Вижте още от тенденциите пролет/лято 2015, които ви показахме:

ТЕНДЕНЦИИ пролет/лято 2015: Сафари

ТЕНДЕНЦИИ пролет/лято 2015: Новият костюм

ТЕНДЕНЦИИ пролет/лято 2015: Хипи делукс

ТЕНДЕНЦИИ пролет/лято 2015: Деним

ТЕНДЕНЦИИ пролет/лято 2015: Черно и бяло

ТЕНДЕНЦИИ пролет/лято 2015: Гащеризон

ТЕНДЕНЦИИ пролет/лято 2015: Кимоно

 

More from View Sofia

More All fashion