Следва

It-shopping: Нека бъдат 70-те

Всички носят: Умопомрачителните SoReal на Dior

Всеки би искал да ги притежава, изключителен дизайн, придаващ завършен вид на всяка...

All fashion преди 9 години

По законите на модата, те са сравнително стара креация. Диор ги пуснаха миналата пролет, и завладяха носовете на маса звездни хора. Защото са шик, защото са уникани, закото са so real. 

Действително вещ, и по-точно страхотен моден аксесоар, който всеки би искал да притежава. Характерен, изключителен дизайн, придаващ завършен вид на всяка визия, с автор Раф Симънс, шеф-двигателят на Dior, който знае отлично какво да сътвори, за да накара нещото, излязло изпод ръцете му, да бъде помечтано от всяка жена /или мъж/. 

Този път, вече почти година, скъпоценната доза Желание е под формата на чудно елегантни и чудно невъзможни за сбъркване слънчеви цайси. Диор на носа, с нотка „бохо-шик”, придружена от модерен привкус и авиаторско усещане, о, удоволствие! 

Носи ги супер постоянно Оливия Палермо, на чието дребно, изящно лице наистина стоят божествено. Определено можем да кажем, че модната мацка има всички цветови разновидности на модела. Това е като при панталона - откриеш ли добра кройка, която ти седи, веднага купуваш. По много. 






Casual или в по-строга визия, чифт от тези моментално открояватй от тълпата. Фърги е една от преданите притежателки на модела.  









С причудливия си дизайн те придават индивидуалност и закачливо излъчване на всеки тип лице. 
Откриваме ги, и ние като Риана, в няколко различни цвята: каки, черен или комбинация блумарин и розово злато.



Перлата Риана ги носи в комбинация с провокативната визия, избрана за ревюто на Кристиан Диор в Париж през февруари миналата година. Различен прочит на тази страст, много сполучлив, признаваме.  









В кюпа от фенове са и много сладката и супер модерна рускиня Елена Перминова...



... Ева Херцигова


... Анди Торес




... и още много, много фешън хора с разнообразни стилови предпочитания...














... като Марион Котияр








Хелена Бордън










 

More from View Sofia

More All fashion