Следва

Деликатен боец

Честито и благодарим! Lancôme на 80 години

Това не е филм за марката… нито е приказка. Това е едно събуждане, една среща на символи и иконични образи, които съставляват събирателна история на Lancôme...

Beauty News преди 9 години

Това не е филм за марката… нито е приказка. Това е едно събуждане, една среща на символи и иконични образи, които съставляват събирателна история на Lancôme, едно чисто естетическо преживяване. Наречено “Ceci n’est pas une rose”, видеото, създадено с помощта на режисьора Томас Тиман, е в чест на 80 години чиста френска елегантност. 

Всъщност, “Ceci n’est pas une rose” е фокусиран върху нашето утре, едно бъдеще, основано на 80 години отлични постижения, 80 години прекарани във вслушване в желанията на жените. Толкова много красиви жени, които играят ключови роли в своето време и които знаят как да съхранят онова допълнително нещо, което ги прави специални. В същото време флаконът Flèches, един от първите аромати на Lancôme, се среща лице в лице с последния аромат, La vie est belle. Те всички откриват своето място в една мечтана композиция на удивителна градина и архитектурна фантазия.

Наследството среща авангарда: художествената разработка на филма също изразява този парадокс. Всяка сцена буквално се разгръща в реален хартиен театър, елемент по елемент. Отнело е 200 часа работа, за да се отрежат ръчно 50 елемента, които съставляват различните сцени. Събрани на 800 квадратни метра, те са анимирани и филмирани в реално време в уникален балет, по време на снимки, траели повече от 30 часа.

Много повече от филм за марката, това е един филм за по-добро настроение, който вдъхновява жените да обичат живота с Lancôme… тук, сега и занапред.

Честит юбилей, Ланком. И благодарим!

More Beauty News