Следва

Преодоляване на женските страхове при менопауза?

Седмичен ХОРОСКОП - 23.02 – 03.03

Тази седмица, за разлика от предишната, нито една планета не сменя знак (с изключение на Луната, разбира се)...

Astro преди 9 години

Тази седмица, за разлика от предишната, нито една планета не сменя знак (с изключение на Луната, разбира се). През настоящия период е важно да отбележим, действието на така наречените "фонови аспекти" - между далечни, бавно движещи се планети. В противовес на дисхармоничния аспект между Уран-Плутон, през тази и следващата седмица ще влезе тригонът (120 градуса) между Юпитер и Уран.

В понеделник Сатурн ще бъде в неблагоприятен аспект към Слънцето, което показва трудности в колективните отношения, ненавист и отхвърляне на чуждото мнение, а в личен план, вероятност от неразположение, лошо настроение, обърканост и апатия.

Във вторник, ситуацията ще се промени драстично. Съвпадът на Венера с Марс ще образува със Сатурн прекрасна комбинация, действието на която ще продължи до петък. Самият съвпад е силен знак за сътрудничество на различни сили, а добрият аспект със Сатурн е мощен стимул за помирение и прекратяване на всякакви конфликти.
Дните от вторник до четвъртък са изключително благоприятни за различни срещи на високо равнище, конференции и презентации. В бизнеса, това е добро време за сключване на сделки и за началото на нови проекти.
Преобладаващата положителна нагласа ще продължи до събота включително. Едва в края на седмицата общият фон малко ще се влоши, поради опозицията на Меркурий с Юпитер. Според класическата астрология тяхната опозиция може да създаде атмосфера на конфронтация. Въпреки това се надяваме, че Луната без курс в неделя няма да позволи на конфликтите да станат твърде сериозни.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Попитай сърцето!

Ще усетиш прилив на сили и ще се справиш с всяка работа, с която се заемеш. Въздържай се единствено от участия в рискови проекти, които могат да се появят на хоризонта ти. Придържай се към стари, проверени способи. Ако ти се струва, че най-накрая си намерил своята истинска любов, вслушай се в сърцето си - то никога не греши.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Не взимай живота твърде на сериозно!

През тези седем дни очаквай висока работоспособност, добро самочувствие и настроение. Това ще ти гарантира успех в много сфери на дейност. В края на седмицата желанието да се отпуснеш и разсееш в непринудена обстановка, ще те накара да потърсиш приятел, гадже или просто да пофлиртуваш.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Романтично бягство!

Тази седмица ще пребиваш в поетично-романтично настроение и състояние на лека влюбеност. Не се страхувай да проявяваш емоциите си – нищо страшно няма да се случи. Обаче не си струва да даваш воля на ревността си! Внимавай също какво говориш – има голяма опасност да обидиш някой без да подозираш.

РАК 22.06 – 23.07

Животът е предизвикателство – посрещни го!

Ще се наложи да преразгледаш принципите си и да промениш възгледите си за околната действителност. Не търси лесен начин за решаване на задачите, нужно е повече упорство и ще се справиш с всичко. В края на седмицата са възможни търкания в отношенията, не по твоя вина, а в събота нетърпимостта към недостатъците на любимия може да ти създаде неприятности. Така че ако не искаш да си развалиш уикенда – бъди по-сдържан. Почакай страстите да се укротят и тогава вземи инициативата в свои ръце.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Стреми се към целта, но не я преследвай!

Налага се да проявиш максимална гъвкавост в отношенията с хората. Избягвай проявата на егоизъм, това не ти носи успех сега. Постарай се да не избухваш заради дреболии, контролирай емоциите си, доверявай се повече на разума си. Периодът е добър за усъвършенстване на психиката и духа.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Гледай напред!

Вместо да преживяваш неизползваните шансове и да обвиняваш себе си за провалите, по-добре обърни внимание на новите благоприятни възможности, които се откриват пред теб през тази седмица. Към любовните дела не се отнасяй лекомислено, за да не си навлечеш неприятности.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Прекрасно настроение!

Не отивай в крайности, хващайки се за много неща наведнъж, по-добре избери едно и го доведи до край. Прояви твърдост и смирение, отстоявайки мнението си и тогава като с магическа пръчка нещата ще се наредят. Ако ти е домъчняло за романтични приключения не се отказвай от такова удоволствие. Очакват те интересни запознанства – може би едно от тях ще те развълнува.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Щастлив си когато и хората около теб са щастливи.

Налага се да отделяш повече време на околните. Ако търсиш силни усещания ще се наложи да почакаш – седмицата не е подходяща за такива експерименти. Сега не е време да рушиш мостове и да бягаш в неизвестна посока. Разправиите няма да доведат до нищо добро. Промениш ли тактиката – ще се промени и резултата.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Наслаждавай се на живота!

Ако принципите ти пречат да се наслаждаваш на живота – отклони се от тях. Ще имаш възможност малко да си отдъхнеш. Смело можеш за два дни да забравиш за всичко – да си поспиш, да си полежиш пред телевизора или с книжка в леглото. Но само два дни! След това помисли с какво е най-добре да запълниш свободното си време. Дали със спорт или с посещение на козметичен салон. Ти реши, но посвети част от времето си на външния си вид.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Като по вода!

Обстоятелствата, вгорчаващи живота ти ще изчезнат за известно време. Козирозите ще получат помощ - или ситуацията ще се промени към по-добро, или те самите ще намерят изход от безизходно положение. Този щастлив период ще продължи тази и следващата седмица. Освен това от вторник до петък на Козирозите ще им върви във всичко - в работата, в любовта, във финансите и комуникацията.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Лекота в битието!

През тази седмица ще се подобри твоята ловкост, съобразителност и разговорливост. Ще можеш с лекота да общуваш с различни хора, познати и непознати, умни и глупави, млади и стари. Към всеки ще намираш правилния подход. Ще учиш с лекота, бързо ще усвояваш новото, успешно ще използваш вече наученото. Ще си способен на собствени открития и интересни идеи. На ниво събития те очакват срещи, новини и нови преживявания.

РИБИ 20.02 – 20.03

Нов поглед!

В близките дни така ще си погълнат от проблемите в отношенията с твоята „половинка”, че няма да ти се иска нито да ходиш по магазините, нито да се срещаш с приятели. Напразно! Шопинг в компанията на близък приятел отлично ще ти повдигне настроението. А успешните покупки може да отпразнуваш с чашка кафе в любимото заведение. Давайки си почивка, ще можеш да погледнеш на отношенията си с нови очи и от друг ъгъл, и ще намериш начин всичко да оправиш.

More from View Sofia

More Astro