Следва

Рано пиле, рано пее: хубавата и ужасно млада Анджелина Джоли в секси промо снимки

Директно от PR-a: "7 талантливи български фотографи се обединиха около любовта"

Това е рубрика, в която без грам редакторска намеса предаваме част от дневната доза ПР, която пристига на...

Други преди 9 години

Това е рубрика, в която без грам редакторска намеса предаваме част от дневната доза ПР, която пристига на редакционната ни поща и която сама по себе си заслужава внимание заради стилистичната, граматическата и/или съдържателната си "стойност". Автентични остават заглавията и съдържанията на прессъобщенията.

Надяваме се да сa ви толкова забавни, колкото и на нас.


7 талантливи български фотографи се обединиха около любовта

Темата за любовта в широкия смисъл на думата и емоциите, които тя предизвиква, обедини 7 майстори на обектива. Арт фотоизложбата, носеща името „За любовта“, бе открита този уикенд в хотел „Хилтън“ – София. Експозицията е разположена на два етажа и ще продължи 20 дни. Посетителите могат да се насладят на красивите и изпълнени с положително съдържание картини от живота, които са на различна тематика - фестивали във Венеция, мигове от Доминикана, балет, мода, български фолклор и др.


Лилия Йотова и Мони Франсез

Лилия Йотова, Мони Франсез, Евгения Максимова, Пиер Марсо, Яна Блажева, Петя Чолакова и Боряна Кацарова са творците, които са запечатали с обектива си емоционални моменти, сякаш излезли от четка на художник. Едни от най-впечатляващите са фотографиите на Лилия Йотова, която е пресъздала романтичната атмосфера от карнавала във Венеция. Колоритните кадри са селекция от две различни карнавални години – 2012-та и 2014-та. Снимките са обединени от общото заглавие „Всички лица на любовта“, а всеки кадър изобразява различно нейно лице/състояние/емоция.


Лилия Йотова и Ива Екимова


Мони Франсез и Мариана Маринова


 

More Други