Следва

Вместо зюмбюл: Даниел и истината за Жената

Рано пиле, рано пее: хубавата и ужасно млада Анджелина Джоли в секси промо снимки

Винаги е приятно да се обърнеш към миналото, когато от него е поникнало толкова свежо и ярко цвете като това...

Други преди 9 години

Винаги е приятно да се обърнеш към миналото, когато от него е поникнало толкова свежо и ярко цвете като това. Стари снимки на Анджелина Джоли, директно от личния архив на звездата, и датирани с 1991 година, когато Джоли е на 16, превзеха мрежата. Хубавата зеленоока Анджелина позира за известния фотограф Шон Маккол, а фотосесията се състои от кадри на бъдещата холивудска дива в различни модели бански.

На една от снимките актрисата позира във виолетов бански с релефна изработка на горната част, който идеално подчертава гърдите и стройната й фигура. Косите й са събрани на кокче, а обезоръжаващият поглед на младото момиче е устремен право в камерата. В серията фотографии по бикини има и няколко черно-бели работи, на които Джоли е живо въплащение на нифетката.

На някои снимки моделът използва в качеството им на аксесоар шалчета от органза, с които ту се прикрива, ту прибира косата си.

Този не е първият случай, в който стари снимки на актрисата попадат в Интернет. В края на миналата година всички видяхме пикантните кадри, на които 20-годишната Джоли позира топлес. Снимките тогава се оказаха от промо-акция на филма "Хакери", който излезе по екраните през 1995 година.

Всички кадри от сесията на 16-годишната Анджелина Джоли са в нашата галерия!

More Други