Следва

Love to quote: 10 зареждащи "Оскар" цитата за по-богата седмица

Спечели един от трите уникални продукта от новата серия LIFTISSIME на LIERAC

Спечели един от трите уникални продукта от новата серия LIFTISSIME на LIERAC...

All About Life преди 9 години

След 50-годишна възраст, жените наблюдават видими морфологични промени в лицето си.
Кожата започва да се отпуска, а лицевите контури вече не са добре очертани. Скулите хлътват, кожната структура е неравномерна, видимите бръчки стават по-дълбоки. Лицето губи хармония и изразителност, което влияе върху чара и женствеността ни. Благодарение на дългогодишния си опит, Лаборатории LIERAC идентифицират основната причина за морфологичното стареене при жените – загубата на клетъчна кохезия.

За да отговорят най-добре на нуждите и очакванията на тези жени, LIERAC разработиха нова противостарееща линия - LIFTISSIME, която осигурява 3D лифтинг действие, преоформя овала на лицето, възстановява обема, изглажда дълбоките бръчки и възвръща младежкия свеж вид на лицето.

Формулата е базирана на патентования комплекс Cell-Junction, който комбинира три активни съставки – екстракт от минзухар, растителен пептид и биотехнологичен серамид, които таргетират клетъчната кохезия, за да възстановят обема и осигурят лифтинг в три измерения.

И на прага на най-женския месец в годината, на прага на пролетта, когато всичко се събужда за нов живот, ViewSofia и LIERAC ви предоставят възможност да спечелите три от фантастичните нови  продукта на серията LIFTISSIME, за да възнаградите себе си, красотата си, самочувствието. Ето и наградите ни тази седмица:

LIFTISSIME Sérum
Серум LIFTISSIME осигурява незабавен лифтинг ефект, изглаждане и запълване на видимите бръчки, възстановяване на обема и преоформяне на лицевия контур. Нанася се сутрин и/или вечер на лице и шия, самостоятелно или преди крем за лице от линия Liftissime.

LIFTISSIME Yeux
LIFTISSIME Yeux е околоочен гел-серум с уникална формула, който стяга и повдига клепачите, изглажда бръчките и освежава погледа, благодарение на уникалната си формула - патентован комплекс Cell-Junction и хиалуронова киселина. Прилага се в областта на околоочния контур и клепачите сутрин и/или вечер чрез лек натиск върху апликатора надолу и се разнася с помощта на накрайника.

LIFTISSIME CRÈME SOYEUSE REGALBANTE
LIFTISSIME КРЕМ за нормална към суха кожа осигурява интензивно 3D лифтинг действие, преоформя контурите на лицето, възстановява обема и запълва дълбоките бръчки. Обогатен с цвят от гардения тиаре за дълготрайна хидратация. Нанася се сутрин и/или вечер на лицето самостоятелно или след лифтинг серум LIFTISSIME.



Отговорете на въпроса ни коя беше последната серия на LIERAC от изминалата година, преди на пазара да се появи революционната  серия LIFTISSIME /информацията, подсказваме,  е скрита на страниците на ViewSofia/. Отговорите очакваме на познатия мейл адрес [email protected], заедно с вашите имена до 4 март, включително, когато трима от вас, избрани на случаен принцип, ще спечелят по една от трите награди.

Успех!


ViewSofia си запазва правото да променя, добавя или заличава част от предварително обявените условия и срокове в игрите.

Всеки имейл, изпратен на електронния адрес [email protected], както и регистрирал се в коментарната форма за участие в текущи или вече изтекли игри, се добавя автоматично към мейлинг лист, чрез който ViewSofia може да ви информира за ексклузивни новини и промоции.

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 4 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 3 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 3 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.