Следва

Bulgarian Mixed Arts II

Най-красивите на Оскари 2015

Връчването на най-престижната статуетка в киноизкуството за тази година вече отмина, което означава, че спокойно можем да направим равносметка на най-красивите лица, които минаха по червения килим...

People of art преди 9 години

Връчването на най-престижната статуетка в киноизкуството за тази година вече отмина, което означава, че спокойно можем да направим равносметка на най-красивите лица, които минаха по червения килим, след като вече направихме същото с тоалетите, красиви или не дотам.

Няма да сгрешим, ако кажем, че тази година всичко бе ярко и цветно, защото се оказа, че много от актрисите този път не се страхуваха от цвят и експериментираха с яркък грим. Но, ако си мислите, че говорим за класическото ярко червено - грешите. Тук са десет примера на някои от най-красивите актриси от тържествената неделя вечер, заложили на визии, с които определено впечатлиха. 

Кийра Найтли
Красавицата Кийра наистина разцъфна в очакване на първото си дете. Бъдещата майка беше избрала прическа в естествени къдрици, допълнени от лек и нежен грим в нюанси на кафявото, както и червило в цвят кестен. Като допълнение в косата на актрисата блести едва забележим венец в цвета на роклята й. 

Скралет Йохансон 
Русокосата в последно време Скарлет се появи в смела, дори леко агресивена визия, залагайки на прическа в строг мъжки стил, умело допълнен от много женствен грим в розови нюанси и деликатно полупрозрачно червило, перфектно пасващо на смарагдения цвят на роклята.

Марго Роби
За церемонията Марго блести с избора си от червено червило с изразен оранжев подтон, който подчертава сините й очи. Останалата част от грима, черна спирала, бронзант и сенки, само допълват устните. Отличен пример за това как подходящият нюанс на червеното, може да реши всичко. 

Наоми Уотс
Още един пример, акцентиращ върху устните, този път във виолетово-кафявата палитра, принадлежи на Наоми Уотс. За церемонията актрисата залага на дълбок, но полупрозрачен оттенък едва забележим руж и меки вълни в косите. Разбира се, блестящата и нежна кожа, е акценът в цялата визия. 

Ема Стоун 
Едно от най-смелите решения в грима, може би бе това на Ема Стоун, избирайки червило в неустоимата коралова гама - просто перфектно под сянката на косата й. Която впрочем също не трябва да подминаваме, защото холивудските й къдрици, прибрани от едната страна, са едновременно дръзки и класически.

Бехати Принслу
Актрисата и модел Бехати е избрала класически нюанс на червеното, за да подхожда на роклята и да допълва минималистичните детайли - гладко прибрана коса, едва доловима очна линия и бронзант. Перфектната комбинация от чувственост и усет. 

Джулиан Мур 
Не по-малко се възхищаваме и на прекрасната Джулиан. Порцеланова кожа, огнено червена коса и в допълнение червило с ягодов оттенък, класическа черна спирала и сенки в цвят шампанско. С две думи свежо и ненатрапчиво. Няма как да не ни хареса!

Розамунд Пайк
Звездата от "Не казвай сбогом" блести в златни тонове. Бронзови сенки, прасковен руж и глос за устни, само подчертават естествената красота на актрисата, а за завършек на визията, русата й коса със слънчеви отблясъци е прибрана в кок. Прекрасно!

Кейт Бланшет
Обръзът на Кейт ни привлича с лекотата и сексапила, които излъчва. За прекрасната черна рокля на Maison Martin Margiela, актрисата е избрала небрежен стайлинг с високо вдигната коса, розово-кафяви нюанси на червилото в стил Nude и черна спирала и молив. Просто и ефектно!



Сиена Милър
Една от малкото актриси, съсредоточили се върху очите. Сиена избира за вечерта класически опушен грим в нюансите на кафявото. А в комбинация с матовото червило, отново издържано в стил Nude и изпънатата назад коса, очите й изглеждат още по-изразителни. И всичко това е в перфектна хармония с роклята, която Милър е избрала за звездната вечер.

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра