Следва

Всички носят: Монограмното пончо на Burberry

ТЕНДЕНЦИИ пролет/лято 2015: Морско, не просто синьо

null

All fashion преди 9 години

Обхване ли ни морска треска, всички започваме да мечтаем, да си представяме небе, море, вълни, а тях ги обединява едно - синият цвят. Той е на ход, даваме му възможност да еволюира в гардеробите ни под различна стилова линия. Радостни сме от факта, че се завръща така буреносно. Дизайнерите смело залагат на синьото, оказва се, че е сред доминиращите цветове. Присъства почти във всяка колекция за сезон пролет-лято 2015.

Emporio Armani, Michael Kors, Issey Miyake са сред утвърдените имена в бранша, които избират този омагьосващ нюанс и чиито решения показваме по-долу.

Цветът, които носи елегантност, подчертава силуета и допринася за лесно съчетаване и комбиниране с други багри от гардероба, определено е предпочитаният моно тон за предстоящия сезон.



Emporio Armani

Еmporio Armani е пръв сред равни в синята вълна. Леките, ненатрапчиви силуети създават усещане за нещо крехко, придържащо се към строгата и елегантна визия, а в същото време удобни, леки и изащни. Точно това, което е необходимо за летния сезон и на което се довряваме безрезервно.


Michael Kors


Emporio Armani




Red Valentino


Chanel


Jil Sander

Наивното ученическо излъчване в колекцията на Родолфо Палиалунга за Jil Sander ни връща назад към ученическите години и ни припомня строгостта и дисциплината оттогава. Откриваме ризи, поли до коляното, наслагвания, дълги чорапите - или другото, по-секси измерение на униформата. Дизайнерът държи на женствеността и го прави перфектно в синьо.


Miu Miu


Celine


Michael Kors

Морско, романтично влияние ни обзема веднага когато съзрем изключителната колекция на този приятен американец. Внушителна и изискана е жената на Майкъл Корс за пролет-лято 2015 г. Кара ни да мечтаем за топлите дни, все по-нетърпеливо. Морското просто залива дрехите ни, направени от 100 процента памук, точно както ги обича лятото.


Jil Sander


Issey Miyake


Christophe Lemaire

Роклите ни са сини, панталонът-пола също, късите шорти, гащеризонът, жилетката. Всичко  е синьо, морско, нежно и красиво. Съчетаваме с близки по тон сиво, бяло, бежово, черно...

More All fashion