Следва

Всички носят: Монограмното пончо на Burberry

ТЕНДЕНЦИИ пролет/лято 2015: Морско, не просто синьо

null

All fashion преди 9 години

Обхване ли ни морска треска, всички започваме да мечтаем, да си представяме небе, море, вълни, а тях ги обединява едно - синият цвят. Той е на ход, даваме му възможност да еволюира в гардеробите ни под различна стилова линия. Радостни сме от факта, че се завръща така буреносно. Дизайнерите смело залагат на синьото, оказва се, че е сред доминиращите цветове. Присъства почти във всяка колекция за сезон пролет-лято 2015.

Emporio Armani, Michael Kors, Issey Miyake са сред утвърдените имена в бранша, които избират този омагьосващ нюанс и чиито решения показваме по-долу.

Цветът, които носи елегантност, подчертава силуета и допринася за лесно съчетаване и комбиниране с други багри от гардероба, определено е предпочитаният моно тон за предстоящия сезон.



Emporio Armani

Еmporio Armani е пръв сред равни в синята вълна. Леките, ненатрапчиви силуети създават усещане за нещо крехко, придържащо се към строгата и елегантна визия, а в същото време удобни, леки и изащни. Точно това, което е необходимо за летния сезон и на което се довряваме безрезервно.


Michael Kors


Emporio Armani




Red Valentino


Chanel


Jil Sander

Наивното ученическо излъчване в колекцията на Родолфо Палиалунга за Jil Sander ни връща назад към ученическите години и ни припомня строгостта и дисциплината оттогава. Откриваме ризи, поли до коляното, наслагвания, дълги чорапите - или другото, по-секси измерение на униформата. Дизайнерът държи на женствеността и го прави перфектно в синьо.


Miu Miu


Celine


Michael Kors

Морско, романтично влияние ни обзема веднага когато съзрем изключителната колекция на този приятен американец. Внушителна и изискана е жената на Майкъл Корс за пролет-лято 2015 г. Кара ни да мечтаем за топлите дни, все по-нетърпеливо. Морското просто залива дрехите ни, направени от 100 процента памук, точно както ги обича лятото.


Jil Sander


Issey Miyake


Christophe Lemaire

Роклите ни са сини, панталонът-пола също, късите шорти, гащеризонът, жилетката. Всичко  е синьо, морско, нежно и красиво. Съчетаваме с близки по тон сиво, бяло, бежово, черно...

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 2 дни

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.