Следва

Street Style вдъхновения... New York Fashion Week

Карли Клос напуска Victoria’s secret

Договорът на чаровната моделка с гиганта за бельо изтича по-късно тази година и стана ясно, че Карли няма да го поднови, заради все по-натоварената си програма...

All fashion преди 9 години

Договорът на чаровната моделка с гиганта за бельо изтича по-късно тази година и стана ясно, че Карли няма да го поднови, заради все по-натоварената си програма. Тя се присъедини към ангелите през 2011 година, когато бе само на 18 и стана първият модел, който получи своите крила веднага.

"Срещнахме се с Карли преди няколко месеца, за да обсъдим многото неща, които тя се надява да направи в живота и кариерата си," споделя изпълнителният директор на Victoria’s secret Ед Разек. "Докато разговаряхме, стана ясно, че тя няма да има време да се справи с безбройните си ангажименти. Неохотно се съгласихме да напусне марката след края на договора си."

Графикът на Клос наистина е доста зает напоследък - тя е звездата от корицата на февруарския брой на американския Vogue, наред с това е лице на парфюма Coco Noir на Chanel и е официален посланик на L'Oreal.

Въпреки че Клос няма да поднови своя договор, между нея и марката няма лоши чувства. Това стана ясно от официалното изявление на Разек.

"Карли е единствена по рода си, много близък приятел и човек, на когото наистина се възхищавам и обичам. Тя е, без съмнение, един от най-добрите модели в историята, но тя е още по-добър човек. Бъдещето й е неограничено и съм развълнуван да видя всичко добро, което ще направи. Карли Клос винаги ще бъде ангел за мен."



Иначе се смята, че решението на Карли е свързано освен с извънредно амбициозния й работен график, и с идеята й да довърши обучението си в Университета на Ню Йорк.

Пожелаваме успех!

More All fashion