Следва

Алфредо Торес е първият участник в новото предаване на Нова ТВ - "И аз го мога"

Джейми Дорнан няма да се върне за продължението на “Петдесет нюанса сиво”

Лоша новина за феновете на Джейми Дорнан - беше съобщено, че звездата от “Петдесет нюанса сиво” е решил, че едно напляскване му е абсолютно достатъчно...

People of art преди 9 години

Лоша новина за феновете на Джейми Дорнан - беше съобщено, че звездата от “Петдесет нюанса сиво” е решил, че едно напляскване му е абсолютно достатъчно и той няма да се завърне за продължението - “Fifty Shades Darker”.

Новината първоначално излезе от австралийското списание NW. Те заявяват, че причина, поради която Джейми няма да се върне е съпругата му. Според изданието, актрисата и майка на 15-месечната им дъщеря, Амелия Уорнър, има голям проблем с неприличните секс сцени в противоречивия филм.


Джейми Дорнан и Амелия Уорнър

Близък до двойката споделя: "Той се опита да увери Амелия, че нищо няма да се промени, но жените по целия свят сега тичат след него. Тя не е гледала филма и не мисля, че ще го направи, ако трябва да бъда честен."

Също така в медиите се появи твърдението, че няма химия между Дорнан и екранната му партньорка Дакота Джонсън: "Джейми не мисли, че изпълнението му е лошо, вместо това казва, че не е възможно да има химия с Дакота, защото тя не му дава нищо, с което да работи."

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра