Следва

Седмица на модата в Ню Йорк: Аксесоарите на Есен/Зима 2015

За самочувствието с грижа

За самочувствието с грижа

Shopping преди 9 години

Да си специална е упражнение на ума. Да се чувстваш добре в кожата си, да вярваш безпрекословно на преценката си, да си силна, сигурна и щастлива, започва оттам, от ума, но продължава през грижата, за да усилим и утвърдим тази си личностни достижения, така важни за всяка жена.

Подхождаме с нежност, потупваме с гальовен жест, планираме времето и процедираме с любов.

Точно както го правят продуктите от новата линия за реструктуриране на кожата и грижа срещу стареене bioten RECAPTIV! Обогатени с революционна съставка с морски произход MATRIGENICS 14G, извлечена от репродуктивни клетки на водораслото уакаме (Wakame), тя ефективно реактивира цели 14 гена, свързани със синтеза на КОЛАГЕН, ЕЛАСТИН и ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА. Чудодейният дневен крем ефективно хидратира, значително редуцира бръчките на челото, около носа и устата /след 2 седмици по данни на дерматологичните тестове/. Осезателно коригиран е този така капризен елемент от хубостта - контурът на лицето. Защитата от UVA /UVB, задължителна по всички правила, е налична с SPF15.

Използваме и като основа за грим, доверяваме са на пълната липса на парабени, парафин и оцветители и се радваме на резултата.

Грижа с ефективен резултат. Пожеланието за Първа пролет, сбъднато от bioten RECAPTIV!

More from View Sofia

More Shopping