Следва

Най-интересните визии на Британските музикални награди

Editor's Choice: Сексът и градът по момичешки. Точно на 8 март!

Editor's Choice: Сексът и градът по момичешки. Точно на 8 март!

All fashion преди 9 години

Не че се нуждаем от допълнителни поводи за празнуване, партитата са ни традиция всяка седмица по 2 пъти, но с наближаването на 8 март имаме основателна причина за по-сериозна и разхищаваща подготовка.

С ловки движения и очите на 8, се гмуркаме сред океана от тенденции, материи и цветове, изцяло подчинени на жаждата за ослепителна визия, която, разбира се, ни се полага повече от всичко.

Резервацията за клуба е готова, а шопингът едва сега започва... Търсим нещо с много блясък, подчертана пищност и висш пилотаж в изкуството на стила. Ето и как започна всичко...

Пламена


fashiondays.bg


fashiondays.bg


fashiondays.bg

Неделя вечер ще съм в бяло. Черното е прекалено прехвалено, а и няма да навреди тенът ми от ските да изпъкне малко. Бялото мини, освен с къдриците ми, ще съчетая и с тежки бижута, които ще преплета в уж противоречащите си златисто и сребристо. Завършвам визията с любимите за пролетта обувки - ботите с отворено пръстче.

Габриела


fashiondays.bg


fashiondays.bg


fashiondays.bg


fashiondays.bg

Търся вдъхновение за вечерта сред металическите отблясъци и ретро обаянието на 20-те години на миналия век. Избирам си рокля в кожа с капси и много волани, която ще бъде придружена от класически стилето. Ретро вълните по прибраната ми коса пък ще бъдат третият поред аксесоар след гривните Cerruti . И да не забравя, завършвам с тъмно червило в тона на вечерта...

Мирела


fashiondays.bg


fashiondays.bg


fashiondays.bg

Вдъхнових се от черно-бялата естетика, която ще върлува тази пролет и реших да експериментирам. Какъвто е и обичаят ми, харесах кокетна мини рокля с подчертано кукленско настроение, което обаче ще разчупя с statement аксесоари. Острите стилето с декоративни ципове ще ми свършат страхотна работа, също както и грубоватият часовник с мъжко звучене. Харесва ми как контрастира на дотук женствената визия и бележи желания шик завършек.

More from View Sofia

More All fashion