Следва

Кaрли Клос неразпознаваема за списание V

Най-интересните визии на Британските музикални награди

По-рано днес разказахме подробно за церемонията по връчването на Британските музикални награди и...

All fashion преди 9 години

По-рано днес разказахме подробно за церемонията по връчването на Британските музикални награди, сега идва ред да обърнем внимание на червения килим, на който се стекоха най-големите имена в международна и британска музика, за да отпразнуват случващото се в музикалната индустрия на Острова. Известни личности от света на шоубизнеса и модата от всякъкъв калибър също бяха на линия за събитието.


Рита Ора

Рита Ора вдигна нивото на блясък високо с роклята си, окъпана в злато и кристали. Докато Ели Голдинг беше избрала ефирна бяла рокля с дантела, Карли Клос, доволна от своя успех в набирането на средства в първия в света Fabulous Fund Fair също заложи на дълга бяла рокля с изчистен силует и удебелен черен акцент на деколтето и раменете.

Карли Клос

Палома Фейт стоеше супер сладко в суматохата с чудесен тоалет в бурлеска стил без презрамки и в комбинация от червено и черно. Тейлър Суифт също избра черна рокля със закачливи червени акценти - китайски дракон на гърба.

Тейлър Суифт

Супер моделът Кара Делевин заложи на бунтарска рок визия с прави черни панталони и червена риза. Визията й небрежно се допълва от черна шапка, сякаш взета назаем от гардероба на бившия й, Хари Стайлс. FKA Twiggs не изневери на личния си стил и отново заложи на риска с единствена по рода си визия.

Кара Делевин



Джентълмените на вечерта изглеждаха спретнати, като повечето очи бяха насочени към Сам Смит, заради скорошния му триумф от Грами. Стегнат в много британски костюм в кралско синьо, Сам се отличаваше от другия голям мъж на вечерта - Ед Шийрън, заложил на класиката в перфектен черен костюм. Орландо Блум бе поел моден риск със закопчана дънкова риза под черен костюм.


Ели Голдинг

Сам Смит

Орландо Блум

Ед Шийрън

Палома Фейт

Лабринт
 

More from View Sofia

More All fashion