Следва

Любимите пет трака, с които подгряваме за партито TOP 100 DJs World Tour

Петъчна доза секс: Музикант за обичане - Джон Леджънд

В обсега на нашия секси радар тази седмица попада изключително талантливият и...

People of art преди 9 години

В обсега на нашия секси радар тази седмица попада изключително талантливият и секси Джон Леджънд. И да, признаваме си, че не само неговата любовна музика, от която ни омекват коленете ни пленява, и се настанява в главите ни, а и тази очарователна шоколадова муцунка.

Шоколадовият музикант наистина е изключително атрактивен и чаровен. Искаме само да ни прегърне и после да ни пее на ушенце в продължение на часове. Неговият пленителен глас е един най-добрите в световната музика в момента и простичкото и мелодично "All Of Me" безпогрешно го доказва.



Джон е надарен, мултиталнтлив артист, който сам пише собствената си музика, помага на другите да пишат музика и често е гост артист в много музикални проекти. Определено повече от талантлив и красив мъж, Криси Тейгън трябва да е изключително щастлива жена, но се обзалагаме, че тя си го знае.

А, и в допълнение, той просто и категорично, и много, обича жените. Има цял албум “Love In The Future”, в който възхвалява жеите и своята прекрасна съпруга. "Знам, че я обичам, знам, че мога да прекарам цялото време на света с нея, мога да си представя всичко с нея, да имаме деца, просто всичко.”



Пускаме си плейлист с любимите парчета, докато разглеждаме снимките по-долу за един добре прекаран петъчен следобед.






















 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра